Besplatni grupni tretman bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba 28. marta 2020.

Bioenergija na daljinu - Bioenergetičar Muhamed Omerović

Besplatni grupni tretman , 19-ti po redu, za neograničen broj osoba biće u subotu, 28. marta 2020 u 20 sati.

Zbog novonastale situacije u vezi sa Korona virusom prekinuo sam turneju po Hrvatskoj.

Broj osoba koji mi se svakodnevno obraća tražeći pomoć u rješavanju njihovih zdravstvenih problema je toliki da ne stižem odgovoriti zahtjevu svih kojima je moja pomoć potrebna. Naročito je to došlo do izražaja kad sam objavio da nudim besplatnu pomoć zaraženim Korona virusom.

Pošto nisam u stanju svima se odazvati, najavljujem još jedan, 19-ti po redu grupni tretman bioenergijom za neograničen broj osoba.

U subotu, 28. marta 2020. u 20 sati po srednjeevropskom vremenu, koristeći livestream od Facebooka, sa Facebook stranice Omerović – bioenergija, odradit ću besplatni tretman bioenergijom nadaljinu za neograničen broj osoba.

Tretmanu mogu prisustvovati svi bez obzira na rasu, vjeru, političko ubjeđenje, spol, dob, socijalni status i za sve je tretman besplatan.

Na Facebook stranici Omerović - bioenergija kliknite na [Sviđa mi se]
Na Facebook stranici Omerović – bioenergija kliknite na [Sviđa mi se]

Šta je potrebno uraditi da bi ste prisustvovali tretmanu?

Za tretman nije potrebna nikakva prijava. Da bi ste mogli pratiti tretman biće potrebno da lajkate Facebook stranicu Omerović – bioenergija, a kad počne tretman bićete zamoljeni da podijelite video na svom zidu, na zidu od nekog prijatelja ili u neku grupu.

Vlada pogrešno mišljenje da vam neće biti bolje ukoliko sami sebe ne ubijedite unaprijed da će vam od određene terapije biti bolje. To sa mnom nije slučaj. Ne morate uopšte vjerovati da će vam biti bolje. Možete biti skeptik koliki hoćete. Jedini preduslov je da sami sebi držite ruke na mjestu gdje je problem dok traje tretman ili da dozvolite nekome drugom ko je u tom trenutku uz vas  da drži svoje ruke na vašem bolnom mjestu.

Dijeljenje nije preduslov učestvovanja tretmanu, ali bi bilo poželjno i fer prema drugima koji ne znaju da ovako nešto postoji i funkcioniše. Što bi rekli u Bosni :”Osevapite se”. Podijelite da se i drugi okoriste. Još ako se zna da što je veći broj učesnika tretmana – to su rezultati sve bolji, razlog je više da video podijelite.

Bioenergija na daljinu – Bioenergetičar Muhamed Omerović

Kod kojih bolesti, tegoba i povreda pomaže tretman bioenergijopm na daljinu?

Tretmanom bioenergijom na daljinu može se pomoći kod svih vrsta tegoba i povreda, bez obzira da li je uzrok poznat ili ne. Što bi rekli, sve što boli bez obzira na uzrok i još mnogo šta drugog.

Oni koji bi da prestanu pušiti, mogu to probati sad. Grupni tretman bioenergijom na daljinu je idealan za to. Takođe kod stresa i nekih blažih oblika depresije zabilježeni su odlični rezultati u grupnim tretmanima bioenergijom na daljinu.

Besplatni grupni tretman je odgovor na pojačan interes za pojedinačnim (plaćenim) tretmanima bioenergijom na daljinu

Mislim da je to adekvatan odgovor na ono što se od mene traži. Jer ja sam sam, a vas je mnogo i svi bi ste tretman kod mene.

Tako će se stvoriti pretpostavke da će pritisak na mene biti malo manji. Nadam se da neće biti više toliko zahtjeva za pojedinačnim (plaćenim) tretmanima na daljinu.

Za sve vas iz Hrvatske, koji ste se nadali susretu sa mnom, evo prilike da vam se olakšaju vaši problemi, besplatno.

Oni koji su bili kod mene na tretmanima ili su pratili dosadašnje besplatne tretmane, znaju već šta mogu da očekuju.

Ostali, koji niste bili, potražite na mom fb profilu i na mojoj fb stranici snimke prethodnih besplatnih grupnih tretmana, pa vidite o čemu se radi.

Uputstva o tome kako se ponašati na tretmanu biće data na prije samog početka tretmana. U svakom slučaju, osnovno obilježje moje metode liječenja bioenergijom je ruka na bolnom mjestu. Kad ste kod mene to je moja ruka, a kad ne na daljinu, tad je to vaša ruka ili ruka nekog ko je u tom trenutku uz vas i ko vam može i želi pomoći tako što će držati svoje ruke na vašim bolnim mjestima.

U poslednje dvije godine tretirano više od 50 hiljada osoba

Samo u poslednje dvije godine uspješno sam tretirao više od 50.000 osoba i to besplatno. Među tretiranim osobama veliki je broj bio onih koji su bili oboljeli oboljeli od raznih virusnih oboljenja. Među njima je svakako bilo najviše osoba zaraženih virusom gripe.

Osobama koje su bile inficirane virusom gripe, doslovno se tokom tretmana stabilizirala tjelesna temperatura, (nerijetko i sa punih 39 stupnjeva se spuštala na normalnih 36,5), a tegobe poput glavobolje, kašlja, curenja nosa i sličnog su prestajale.

Rezultati su fascinantni i za mene samog jer sam dugo vremena mislio da je tu nemoguće pomoći.

Mislim da bih mogao doprinijeti u liječenju zaraženih Korona virusom.

Pomoć u liječenju zaraženih Korona virusom

COVID-19 (Korona virus) nije isto što i obični virus gripe, ali je ipak virus i mislim da bi se isplatilo pokušati.

Nedavno sam javno ponudio da pomognem zaraženim Korona virusom, i to besplatno.

Do danas nisam imao nijednu osobu koja je imala zvaničnu dijagnozu da je zaražena Korona virusom, ali sam zato imao dosta osoba koje su se žalile na simptome koje imaju zaraženi.

Drago mi je da je svima bolje. Kod sve i jedne osobe (od ukupno 35 tretiranih do danas, utorak, 24. marta 2020) nestale su tegobe na koje su se žalili (kašalj, bol u prsima, glavobolja, otežano disanje).

Obraćao sam se svima: vlastima, zdravstvenim ustanovama, medijima. Skoro pa potpuni muk. Na prostoru ex Jugoslavije svim ministarstvima zdravlja sam poslao email. Mnogim medijima, kako državnim tako i privatnim…

Ne treba mi reklama. Pogotovu ne u ovom trenutku. Želio sam samo objasniti da možda postoji mogućnost na drugi način da se pomogne.

Oni koji mi odgovore ( uglavnom su to renomirane medicinske ustanove u Holandiji) dobijam odgovor koji se svodi na to da oni imaju ogromno iskustvo sa virusima i virusnim oboljenjima, te da su na tom polju veoma obrazovani, da cijene to što nudim besplatnu pomoć, ali da je ne žele koristiti, zbog već navedenog njihovog iskustva i znanja.

A to što ja nudim nije rezultat školovanja i obrazovanja, već dara.

A ljudi boluju. Mnogi i umiru širom svijeta.

Zdravstveni radnici kukaju, zapomažu kako su pri kraju sa snagom. Čak se u pojedinim državama angažuje i vojska da pomogne u suzbijanju Korona virusa. A ne žele moju pomoć. Je li to ego ili ludilo, ne znam?

Čak mi jedan poznati liječnik iz ex Jugoslavije, koji je godinama u Italiji i kotira visoko, reče da bi ga kolege ”razapele” da im to predloži.

Nažalost, ništa nije bolje ni sa ostatkom svijeta.

Osnovno obilježje kod moje metode liječenja je ruka na bolnom mjestu. U ličnom kontaktu to je moja ruka, a u tretmanima na daljinu to je ruka bolesnog ili nekog ko je u njegovoj blizini dok je terapija u toku.

Polaganje ruke na bolesno mjesto nikad i nikome nije naškodilo, ali je mnogima pomoglo

Ne razumijem zašto neko ne bi i to kombinirao sa već postojećim metodama liječenja, pogotovu kad se zna da i ja insistiram na tome da je ljekarska uvijek zadnja. Da su ljekari ti koji će reći je li neko ozdravio ili nije. Da se uvijek treba pridržavati njihovih uputa, pogotovu u prevenciji.

Kod virusnih oboljenja, konvencionalna medicina nema lijeka. Zaraženi, konkretno ako je neko zaražen Korona virusom, bude izolovan. Ublažavaju mu se simptomi (kašalj i bolovi)sa raznim lijekovima, a ukoliko ne može da diše bude prikopčan na respirator i čeka se šta će biti. Ako preživi, kažu da su ga izliječili. U stvari njegov organizam se sam izborio sa Virusom i pobijedio ga je.

Ukoliko umre, nikom ništa.

I pored svega protive se alternativnim metodama liječenja. Čak i najstarijoj metodi liječenja, koja je stara koliko i samo čovječanstvo. Liječenje – polaganjem ruku na bolno mjesto. Polaganje ruku na bolno mjesto nikad i nikome nije naškodilo, ali je zato mnogima pomoglo.

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal

Ponašajmo se odgovorno. Bioenergetičar Muhamed Omerović
Ponašajmo se odgovorno. Bioenergetičar Muhamed Omerović
PODIJELI