Besplatni grupni tretman sa distance (osmi po redu) u petak , 21. septembra 2018. u 20 sati po srednjeevropskom vremenu (CET)

Kao što je i najavljeno, novi, besplatni grupni tretman sa distance za neograničen broj osoba biće u petak, 21. septembra 2018. godine u 20 sati po SREDNJEEVROPSKOM VREMENU (vrijeme koje je u Sarajevu, Beogradu, Zagrebu, Rimu, Budimpešti,Berlinu, Amsterdamu…). Ovaj, osmi po redu, tretman izraz je želje bioenergetičara Muhameda Omerovića da pomogne što je moguće većem broju osoba.

Privatni fb profil od bioenergetičara Muhameda Omerovića je već popunjen tako da više nije u mogućnosti prihvatiti nove zahtjeve za prijateljstvo. Za sve one koji bi i u budućnosti da prate aktivnosti ovog poznatog bioenergetičara preporučujemo da lajkaju i prate službenu Facebook stranicu fitandmorenow, tim prije što će uskoro i besplatni tretmani sa distance biti sa te stranice, a ne sa privatnog Facebook profila.

Želja bioenergetičara Muhameda Omerovića je da što je moguće češće bude besplatno na usluzi onima kojima je njegova pomoć potrebna. Zbog toga će uskoro biti testirana nova platforma, a sve će biti na vrijeme objavljeno na fb profilu, fb stranici i web stranici.

Kod kojih bolesti, oboljenja, povreda i tegoba pomaže bioenergetičar Muhamed Omerović?

Bioenergetičar Omerović pomaže, prije svega, osobama  koji imaju bolove i to kako bolove poznatog tako i bolove nepoznatog porijekla.

Najbolji rezultati su kod tzv. sportskih povreda kao što su:

– Razna nagnječenja kostiju, tetiva i mišića sa ili bez hematoma

-Rupture i istegnuća mišića, tetiva i ligamenata

-Otvorene rane, kao što su rane od opekotina, posjekotina, operacija I sl.

-Teniski lakat

-Razne upale koje su posljedica trenažnog procesa ili takmičenja

-Mliječna kiselina koja se nagomilava u mišićima u obliku miogeloza (laktata)

-Najčešće kao posljedica stresa ili posla (kancelarijski poslovi ili poslovi u tvornicama i slično) javljaju se bolovi i ukočenost vrata i ramenog dijela.

-Bolovi u leđima, koljenima, šakama, stopalima, stomaku…

-Dosta uspješno uklanja i kalsifikate i petni trn.

-Glavobolje obične ili migrenske

-Problemi sa sinusima

Bioenergetičar Muhamed Omerović

Kako pratiti aktivnosti bioenergetičara Muhameda Omerovića na Facebook-u?

Bioenergetičar Omerović svakodnevno dobija desetine poruka u inbox, a sve se odnose na to kako pratiti njegove aktivnosti na FB. Zbog toga još jednom će biti sve objašnjeno.

Za praćenje na FB profilu potrebno je u desnom donjem uglu, na velikoj profilnoj slici, ako koristite kompjuter, da izaberete jednu od ponudjenih opcija:

NE SLIJEDI, (UNFOLLOW) – ako ovu opciju izaberete, nećete moći slijediti njegove aktivnosti na fb

SLIJEDI (DEFAULT)

VIDI PRVI (SEE FIRST) – ako odaberete ovu opciju svi postovi na fb profilu prvo će vama biti prikazani i to u roku od nekoliko sekundi nakon što bilo šta bude objavljeno na zidu.

Da bi pratili aktivnosti ne morate bioenergetičara Omerovića imati u listi prijatelja na fb. Dovoljno će biti ako se samo odlučite da ga pratite na FB profilu ili FB stranici

Ako koristite smartfon ili tablet, opcije vam stoje ispod slike.

 

Kod FB stranice je slično s tim što ispod profilne slike u lijevom donjem uglu trebate lajkati stranicu, a pored toga vam stoje opcije isto kao i kod FB profila. Savjet je da ukoliko želite uvijek biti blagovremeno informisani odaberete opciju VIDI PRVI (SEE FIRST) jer ćete tako odmah nakon bilo kakvih objava biti obaviješteni na svom privatnom fb profilu.

Šta se ne trebate nikako raditi tokom besplatnog grupnog tretmana sa distance?

-Nemojte zvati bioenergetičara Omerovića na messenger (ni video ni audio poziv) jer ometate live stream. Ukoliko neko ipak odluči da pozove, rizikuje mogućnost da bude blokiran, te nakon toga više neće nikako moći pratiti bioenergetičareve aktivnosti i seanse.

-Nemojte slati poruke bioenergetičaru Omeroviću u inbox.

-Nemojte zvati bioenergetičara Omerovića ni na koji broj telefona (uključujući Viber i Watsapp)

Sve to možete učiniti nakon tretmana.

Za one slabije upućene još jednom da napomenemo:

NIJE POTREBNO PRIJAVITI SE ZA TRETMAN. Kad vidite da je bioenergetičar Omerović online (UŽIVO), kliknite na to i slijedite upute.

Vezani članci:

Bioenergetičar Muhamed Omerović i njegova nova metoda liječenja

Koja bioenergetska metoda daje najbolje rezultate?

Da li će, nakon što je nestao, bol ponovo da se vrati?

Šta je bioenergija i kako pomaže?

Za sve dodatne informacije možete se obratiti pisanom porukom u inbox na fb profilu i fb stranici.

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YOUTUBE KANAL.

PODIJELI