Bioenergetičar Muhamed Omerović dolazi u grad Chicago – Rezervirajte termin!

Bioenergetičar Muhamed Omerović

Bioenergetičar Muhamed Omerović, u svijetu poznat po učinkovitoj metodi uklanjanja bolova i tegoba, dolazi u grad Chicago te će u razdoblju od 29.11. do 14.12.2018. raditi tretmane bioenergijom. 

Za rezervaciju termina obavezno nazovite putem Vibera ili pošaljite poruku na broj: +31 640 19 88 68. 

Bioenergetičar Muhamed Omerović je kroz preko 23 godine bavljenja bioenergijom razvio metodu za liječenje bioenergijom koja daje izvanredne rezultate. Bolovi i ozljede, bukvalno, nestaju pod njegovim rukama. Čak 90% ljudi koji su mu se obratili za pomoć se riješilo svojih bolova i tegoba.

Iskoristite ovu priliku i riješite se bolova! 

Tijekom tretmana važno je da se strogo pridržavate uputa koje ćete dobiti od bioenergetičara, a rezultati su vidljivi odmah u toku terapije.

Što je potrebno ponijeti i kako se obući?

Na tretman ne trebate ponijeti nikakvu dokumentaciju niti medikamente koje koristite. Bioenergetičar će saznati sve što je potrebno u razgovoru s Vama i opipavanjem prstima bolesnog ili povrijeđenog dijela tijela.

Na tretman dođite u komotnoj i, ako je moguće, pamučnoj odjeći. Izbjegavajte pretijesne traperice, kratke suknje ili haljine, i odjeću od prirodne ili vještačke kože jer kroz takvu odjeću nije moguće prstima osjetiti gdje je problem.

Rezervirajte termin

Rezervirajte termin pozivom putem Vibera ili slanjem poruke na broj: +31 640 19 88 68. Za sva pitanja možete se javiti i u inbox na Facebook stranici Bioenergetičar Muhamed Omerović.

Nova metoda liječenja i što kažu zadovoljni korisnici

Više o metodi kojom radi bioenergetičar Muhamed Omerović saznajte u videima u nastavku, a za iskustva brojnih zadovoljnih korisnika posjetite naš YouTube kanal.

Vidimo se u Chicagu. Dobro došli!

 

 

PODIJELI