Bioenergetičar Muhamed Omerović na području Splita od 28. do 30. rujna

U svijetu poznat po specifičnoj i vrlo učinkovitoj metodi uklanjanja bolova i tegoba, bioenergetičar Muhamed Omerović dolazi na splitsko područje 28. rujna 2018. godine.

Ranijih godina bioenergetičar Muhamed Omerović je ordinirao u hotelu Jupiter u Splitu. Kako je došlo do prelaska na novu metodu liječenja koju bioenergetičar Omerović praktikuje od lipnja mjeseca ove godine, zbog bolje uslovnosti promijenjena je lokacija. Izbor je pao na izvanredni hotel ”San Antonio”, koji se nalazi na adresi Grljevačka ulica 30, 21312 Podstrana.

Kroz 23 godine bavljenja bioenergijom razvio je sopstvenu metodu koja daje izvanredne rezultate. Bolovi, bukvalno, nestaju pod njegovim rukama. Razne, čak i najteže, tzv. sportske povrede bivaju za kratko vrijeme prošlost. Više od 90 odsto osoba koje su mu se obratile za pomoć riješilo se bolova i tegoba.
Glavobolje (obične i migrenske), bolovi u rukama, nogama, stomaku, leđima, koljenima, kukovima, šakama, laktovima itd… Zatim, razne povrede kostiju, mišića, zglobova, tetiva (teniski lakat, razna istegnuća, kontuzije sa ili bez hematoma), problemi sa sinusima, postoperativni bolovi i još mnogo toga su problemi zbog kojih mu se svakodnevno obraćaju i više su nego zadovoljni nakon tretmana.

Liječenje bioenergijom – nova metoda

Tretmani će biti rađeni isključivo po novoj metodi. To je metoda koju Omerović najčešće primjenjuje u posljednje vrijeme. Sama metoda daje izvanredne rezultate. U svojoj biti to je u kombinacija ”GRUPNOG TRETMANA SA DISTANCE” i pojedinačnog tretmana ”FACE TO FACE”, ili jednostavno nazvana ”GRUPNI TRETMAN” ili ”GRUPNA METODA”.

”GRUPNA METODA” se odvija u ličnoj nazočnosti i aktivnom sudjelovanju samog bioenergetičara. Od metode ”SA DISTANCE” uzeto je to da ruke na bolnom mjestu drži pacijent sam ili neko drugi ko je u njegovoj pratnji. Ono što karakteriše metodu ”FACE TO FACE” prisutno je u ovoj metodi gdje bioenergetičar Omerović, nakon pola sata, ( nakon što osobe same sebi drže ruke na bolnim mjestima), pojedinačno svakom od prisutnih provjerava stanje bolnog ili povrijeđenog mjesta i po potrebi polaže svoje ruke. Dužina zadržavanja ruku na bolnom mjestu je svega nekoliko minuta, a rezultat je identičan a nerijetko i bolji nego kod tretmana ”FACE TO FACE”. Reakcije skoro da izostaju ili su takvog intenziteta da nisu vrijedne pomena. Jedino što je dužina samog tretmana dva do tri sata.

Visok nivo uspješnosti u otklanjanju bolova i drugih tegoba zadržan je i ovom metodom (preko 90 posto svih tretiranih je zadovoljno rezultatima nakon tretmana). Uz to, znatno su smanjene (obično bolne) reakcije organizma na bioenergetski tretman kod svih populacija koje se podvrgnu ovoj metodi liječenja (to je naročito vidljivo kod osoba koje su osjetljivije na bioenergetske tretmane).

Rezerviranje termina za tretman

Rezerviranje termina za tretman je neophodno kako bi se izbjegle gužve i kako ne bi došli u situaciju da dođete do bioenergetičara Omerovića a da ne možete prisustvovati tretmanu.

Rezerviranje je najbolje je uraditi pozivom na telefone +385-911-156-353 i +385-95-536-7952 . Javit će vam se dobri Tiho Tomić.

Bioenergetičar Muhamed Omerović na splitskoj rivi

Šta je potrebno ponijeti kad se pođe na tretman i kako se obući?

Mnoge osobe su sklone nositi sa sobom sve ljekarske nalaze. Neke čak i medikamente koje koriste, pa razne čajeve, uputnice raznim specijalistima….

Ništa od svega toga nije potrebno. Lijepo je ako znate koja je dijagnoza, mada sam bioenergetičar Muhamed Omerović ne insistira na dijagnozi i ne konsultuje mnogo medicinsko mišljenje. Ne znači to da bioenergetičar ne drži do ljekarskih nalaza i mišljenja, već što se sam način liječenja po svemu razlikuje od moderne konvencionalne medicine. Bioenergetičar Omerović se isključivo oslanja na iskaze pacijenata koje kombinuje sa svojim pregledom koji se sastoji u opipavanju prstima bolesnog ili povrijeđenog dijela tijela.

Preporučljivo je da se na tretman dođe u komotnoj, i ako je ikako moguće, pamučnoj odjeći. Izbjegavati dolazak u pretijesnim trapericama, kratkim suknjama (haljinama), a trebalo bi, u svakom slučaju, izbjeći oblačenje  odjeće od prave ili vještačke kože. To radi toga što sam pregled neće biti moguće izvršiti kako treba. Kroz odjeću od prirodne ili vještačke kože skoro da je nemoguće prilikom pregleda (pipanje prstima) osjetiti gdje je problem.

Kod kojih bolesti, povreda i tegoba pomaže bioenergetičar Muhamed Omerović?

Bioenergetičar Omerović pomaže, prije svega, osobama  koje imaju bolove i to kako bolove poznatog tako i bolove nepoznatog porijekla.

Najbolji rezultati su kod tzv. sportskih povreda kao što su:

– Razna nagnječenja kostiju, tetiva i mišića sa ili bez hematoma

-Rupture i istegnuća mišića, tetiva i ligamenata

-Otvorene rane, kao što su rane od opekotina, posjekotina, operacija I sl.

-Teniski lakat

-Razne upale koje su posljedica trenažnog procesa ili takmičenja

-Mliječna kiselina koja se nagomilava u mišićima u obliku miogeloza (laktata)

-Najčešće kao posljedica stresa ili posla (kancelarijski poslovi ili poslovi u tvornicama i slično) javljaju se bolovi i ukočenost vrata i ramenog dijela.

-Bolovi u leđima, koljenima, šakama, stopalima, stomaku…

-Dosta uspješno uklanja i kalsifikate i petni trn.

-Glavobolje obične ili migrenske

-Problemi sa sinusima

i još mnogo toga.

Bioenergetičar Muhamed Omerović

Da li će nakon samo jednog tretmana svi bolovi i bolesti nestati?

Pogrešno je uvjerenje da će nakon samo jednog tretmana svi bolovi i sve tegobe nestati i to zauvijek. Bilo bi idealno da je to moguće. Nažalost, to je nemoguće. Zato je najbolje unaprijed se opredijelitii za jedan problem (bolest) i truditi se da to bude otklonjeno tokom tretmana. Iako su rezultati tretmana vidljivi tokom same seanse, nerealno je očekivati da sve što je bolesno nakon dva-tri sata (koliko traje seansa) bude zdravo.

Cijeneći dosadašnja iskustva, procenat uspješnosti je više od 90 odsto kod svih vrsta bolesti i tegoba nakon samo jednog do dva tretmana, te je stoga za očekivati da će, kao i do sada, velika većina biti zadovoljna. To ipak nije grancija da će svima biti bolje.

Više o svemu što vas interesira o bioenergiji, metodama liječenja koje koristi bioenergetičar Omerović, o tome da li će se bol ponovo vratiti i još mnogo toga možete pročitati ukoliko kliknete na neki od linkova ispod teksta.

Vezani članci:

Bioenergetičar Muhamed Omerović i njegova nova metoda liječenja

Koja bioenergetska metoda daje najbolje rezultate?

Da li će, nakon što je nestao, bol ponovo da se vrati?

Šta je bioenergija i kako pomaže?

Za sve dodatne informacije možete se obratiti pisanom porukom u inbox na fb profilu i fb stranici.

 

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YOUTUBE KANAL.

 

PODIJELI