Bioenergetičar Muhamed Omerović od ponedjeljka 18-9-2017. u Sarajevu

Rukometaš Matija Perajica na tretmanu kod bioenergetičara Muhameda Omerovića

Bioenergetičar Muhamed Omerović u ponedjeljk 18-9-2017 stiže u Sarajevo. Nakon jednosedmičnog boravka u Živinicama, kao što je i obećao, ovaj svjetski poznati bioenergetičar boravit će i u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Biće smješten u pansionu ”Odiseja”, Ulica Safeta Zajke 229.

Da bi ste mogli koristiti usluge ovog bioenergetičara, koji živi i radi u Holandiji, neophodno je rezervisati termin putem telefona 062-436 135 ili pozivom na Viber ili Watsaap povezan sa holandskim brojem 0031 640 19 88 68.

Kome i kako može pomoći bioenergetičar Omerović?

Bioenergetičar Muhamed Omerović pomaže prije svega ljudima koji imaju bolove i to kako bolove poznatog tako i bolove nepoznatog uzroka, Pomaže na taj način što na bolno mjesto polaže svoje ruke. Bioenergija, za koju on kaže da je Božiji dar a ne nikakva nadnaravna moć, počinje trenutno da djeluje. Tokom samog tretmana ljudi osjećaju toplinu pod rukama, a kad bioenergetičar Omerović skloni ruke, vidljivi su i rezultati tretmana.U većini slučajeva znatno poboljšanje nastupa nakon prvog tretmana, s tim što kod pojedinih bolesti i povreda tretman treba ponoviti.

FIFA sudac Ivan Bebek na tretmanu kod bioenergetičara Muhameda Omerovića

Gdje je najbolji učinak?

Najbolji rezultati su kod takozvanih sportskih povreda kao što su razna nagnječenja sa ili bez hematoma, rupture mišića, istegnuća mišića i tetiva, upale mišića nastale tokom trenažnog procesa ili igre.Veliki neprijatelj sportista je i mliječna kiselina koja se nagomilava u mišićima. Bioenergetičar Omerović ima izvanredne rezultate u uklanjanju tih miogeloza (laktata), sa učinkom od skoro 100%.Bioenergetičaru Omeroviću su se često javljale osobe sa bolovima i ukočenošću vrata i ramenog dijela. Tu je najčešće potrebno obaviti bar dvije terapije.

Rukometaš Mateo Hrvatin na tretmanu kod bioenergetičara Muhameda Omerovića

Postoperativni oporavak je mnogo brži i lakši uz Omerovićev bioenergetski tretman. Vrijeme potrebno za oporavak skraćuje se i do 70%.Osobe sa glavoboljama, običnim i migrenskim vrlo su česti posjetioci i korisnici usluga bioenergetičara Omerovića i jedni od najzadovoljnijih nakon što su potražili njegovu pomoć.

Šta ne liječi ni bioenergija?

Osobe rođene sa deformalitetom skoro da nikad ne osjete poboljšanje. Isto tako i osobe koje su pretrpjele moždani udar gdje je došlo do trajnih oštećenja na mozgu kao i osobe koje su imale neku povredu gdje je oštećen centralni ili periferni nervni sistem imaju veoma male šanse da osjete boljitak nakon tretmana.

Bioenergetičar Omerović osobama sa malignim oboljenjima preporučuje da se prije svega drže uputa ljekara. I uslov da bi prihvatio nekog sa tumorom da mu proba pomoći je da se ta osoba pridržava svega što ljekari koji rade na njegovom slučaju preporučuju.

Bioenergetičar Muhamed Omerović u Sarajevu

PODIJELI