Bioenergetičar Muhamed Omerović u Rijeci od četvrtka 5 oktobra 2017

Stefan Ristovski, fudbaler Sportinga i makedonske reprezentacije, na tretmanu kod bioenergetičara Muhameda Omerovića

Bioenergetičar Muhamed Omerović u četvrtak 5-10-2017 stiže u Rijeku. Kao što je i obećao nakon ljetošnjeg jednotjednog boravka u Rijeci, ovaj svjetski poznati bioenergetičar, ponovo će svoje ”magične ruke” staviti na uslugu žiteljima PGŽ.

Bioenergetičar Omerović biti će smješten kao i do sada u Matuljima, Kvarnerska cesta 75, Apartmani ”Jušić”.

Da bi ste mogli koristiti usluge ovog bioenergetičara, koji živi i radi u Nizozemskoj, neophodno je rezervirati termin putem telefona  (također Viber i Watsaap) 0911 156 353 (Tiho Tomić) ili pozivom na Viber ili Watsaap povezan sa nizozemskim brojem 0031 640 19 88 68.

Kako i kome može pomoći bioenergetičar Omerović?

Bioenergetičar Muhamed Omerović pomaže prije svega ljudima koji imaju bolove bez obzira da li je uzor bola poznatog ili nepoznatog podrijetla. Pomaže na taj način što na bolno mjesto polaže svoje ruke. Bioenergija, za koju on kaže da je Božiji dar a ne nikakva nadnaravna moć, počinje trenutno da djeluje. Tokom samog tretmana ljudi osjećaju toplinu pod rukama, a kad bioenergetičar Omerović skloni ruke, vidljivi su i rezultati tretmana.U većini slučajeva znatno poboljšanje nastupa nakon prvog tretmana, s tim što kod pojedinih bolesti i povreda tretman treba ponoviti.

Rukometaš Mateo Hrvatin na tretmanu kod bioenergetičara Muhameda Omerovića
Košarkaški trener Zoran Kizo Dragojević na tretmanu kod bioenergetičara Omerovića
Rukometaš Matija Perajica na tretmanu kod bioenergetičara Muhameda Omerovića

Gdje i kada je najbolji učinak?

Bioenergetičar Omerović najbolji rezultate postže kod sportskih povreda. Tu se prije svega misli na razna nagnječenja sa ili bez hematoma, rupture mišića, istegnuća mišića i tetiva, upale mišića nastale tokom trenažnog procesa ili igre… Veliki neprijatelj sportista svakako je i mliječna kiselina koja se nagomilava u mišićima. Bioenergetičar Omerović ima izvanredne rezultate u uklanjanju tih miogeloza (laktata), sa učinkom od skoro 100%.

fit and more now - Vaš bioenergetski centar za liječenje boli.
Bioenergetičar Muhamed Omerović: tretman povrijeđenog ramena

Često oboljenje, naročito kod osoba koje veliki dio svog radnog vremena rade sa računarom je i ”teniski lakat”. Nakon par tretmana bolovi nestaju i osobe su spremne, bez ikakvih dodatnih liječničkih ili fizijatrijskih terapija,  nastaviti svakodnevne aktivnosti na radnom mjestu ili u sportu. Bioenergetičaru Omeroviću su se često javljale osobe sa bolovima i ukočenošću vrata i ramenog dijela tijela. I za tu vrstu bola neophodno je odraditi najmanje dvije terapije i bol biva prošlost.

Ahmad Sharbini na tretmanu kod bioenergetičara Muhameda Omerovića
FIFA sudac Ivan Bebek na tretmanu kod bioenergetičara Muhameda Omerovića

Postoperativni oporavak je mnogo brži i lakši uz Omerovićev bioenergetski tretman. Vrijeme potrebno za oporavak skraćuje se i do 70%.Osobe sa glavoboljama, običnim i migrenskim vrlo su česti posjetioci i korisnici usluga bioenergetičara Omerovića i jedni od najzadovoljnijih nakon što su potražili njegovu pomoć.

Bioenergetičar Muhamed Omerović u Rijeci

Šta ne liječi ni bioenergija?

Osobe rođene sa deformacijama skoro da nikad ne osjete poboljšanje. Isto tako i osobe koje su pretrpjele moždani udar gdje je došlo do trajnih oštećenja na mozgu kao i osobe koje su imale neku povredu gdje je oštećen centralni ili periferni nervni sistem imaju veoma male šanse da osjete boljitak nakon tretmana.

Bioenergetičar Omerović osobama sa malignim oboljenjima preporučuje da se prije svega drže uputa liječnika. I uslov da bi prihvatio nekog sa tumorom da mu proba pomoći je da se ta osoba pridržava svega što liječnici, koji rade na njenom slučaju, preporučuju.

PODIJELI