Bioenergetičar Muhamed Omerović u Splitu

Bioenergetičar Muhamed Omerović u ponedjeljak, 13-11-2017 stiže u Split. Kao što je i obećao, ovaj svjetski poznati bioenergetičar, ponovo će svoje ”magične ruke” staviti na uslugu žiteljima Splita i okolice.
Bioenergetičar Omerović biti će smješten kao i prošli put u hotelu ”Jupiter”, Grabovčeva širina1, 21000 Split (unutar Dioklecijanove palače).
Da bi ste mogli koristiti usluge ovog bioenergetičara, koji živi i radi u Nizozemskoj, neophodno je rezervirati termin putem telefona  (također Viber i Watsaap) 0911 156 353 (Tiho Tomić) ili pozivom na Viber ili Watsaap povezan sa nizozemskim brojem 0031 640 19 88 68.

Zoran Roje, Sandro Sukno i Xavi Garcia sa bioenergetičarom Muhamedom Omerovićem.

Kako i kome može pomoći bioenergetičar omerović

Bioenergetičar Muhamed Omerović pomaže prije svega ljudima koji imaju bolove bez obzira da li je uzrok bola poznatog ili nepoznatog podrijetla. Pomaže na taj način što na bolno mjesto polaže svoje ruke. Bioenergija, za koju on kaže da je Božiji dar a ne nikakva nadnaravna moć, počinje trenutno da djeluje. Tokom samog tretmana ljudi osjećaju toplinu pod rukama, a kad bioenergetičar Omerović skloni ruke, vidljivi su i rezultati tretmana.U većini slučajeva znatno poboljšanje nastupa nakon prvog tretmana, s tim što kod pojedinih bolesti i povreda tretman treba ponoviti.

Rukometaš Matija Perajica na tretmanu kod bioenergetičara Muhameda Omerovića
Jelena Domljanović na tretmanu kod bioenergetičara Omerovića

Gdje i kada je najbolji učinak?

Bioenergetičar Omerović najbolje rezultate postiže kod sportskih povreda. Tu se prije svega misli na razna nagnječenja sa ili bez hematoma, rupture mišića, istegnuća mišića i tetiva, upale mišića nastale tokom trenažnog procesa ili igre… Veliki neprijatelj sportista svakako je i mliječna kiselina koja se nagomilava u mišićima. Bioenergetičar Omerović ima izvanredne rezultate u uklanjanju tih miogeloza (laktata), sa učinkom od skoro 100%.

Često oboljenje, naročito kod osoba koje veliki dio svog radnog vremena rade sa računarom je i ”teniski lakat”. Nakon par tretmana bolovi nestaju i osobe su spremne, bez ikakvih dodatnih liječničkih ili fizijatrijskih terapija,  nastaviti svakodnevne aktivnosti na radnom mjestu ili u sportu.

Bioenergetičaru Omeroviću su se često javljale osobe sa bolovima i ukočenošću vrata i ramenog dijela tijela. I za tu vrstu bola neophodno je odraditi najmanje dvije terapije i bol biva prošlost.

Postoperativni oporavak je mnogo brži i lakši uz Omerovićev bioenergetski tretman. Vrijeme potrebno za oporavak skraćuje se i do 70%.

Osobe sa glavoboljama, običnim i migrenskim vrlo su česti posjetioci i korisnici usluga bioenergetičara Omerovića i jedni od najzadovoljnijih nakon što su potražili njegovu pomoć.

Bioenergetičar Muhamed Omerović izliječio je i nogometaša Ivicu Olića

Šta ne liječi ni bioenergija?

Osobe rođene sa deformacijama skoro da nikad ne osjete poboljšanje. Isto tako i osobe koje su pretrpjele moždani udar gdje je došlo do trajnih oštećenja na mozgu kao i osobe koje su imale neku povredu gdje je oštećen centralni ili periferni nervni sistem imaju veoma male šanse da osjete boljitak nakon tretmana.

Bioenergetičar Muhamed Omerović u Splitu

Bioenergetičar Omerović osobama sa malignim oboljenjima preporučuje da se prije svega drže uputa liječnika. I uslov da bi prihvatio nekog sa tumorom da mu proba pomoći je da se ta osoba pridržava svega što liječnici, koji rade na njenom slučaju, preporučuju.

Kako sam gospodin Omerović često naglašava da nije svemoguć, treba imati na umu nekoliko stvari koje on i inače  ističe u ličnom razgovoru sa skoro svakim pacijentom.

– Najčešće nije dovoljan jedan tretman da bi se određeni problem riješio, mada nije rijetko da je i to slučaj.
– Nakon tretmana i sanirane povrede (jer su rezultati vidljivi odmah tokom i naposredno nakon tretmana) neophodno je dati vremena organizmu da prihvati i ”preradi” energiju.
– Treba voditi računa da ne dođe ponovo do iste vrste povrede jer se postupak ponovnog liječenja usložnjava i postaje teži. Na primjer, ako su bili upaljeni mišići ili ligamenti negdje na tijelu, treba oprezno pristupiti podizanju fizičke spreme i ako je ikako moguće raditi to u suradnji sa stručnjacima (u teretani, klubu i slično).
Na primjer: Ako se neko posiječe oštrim predmetom po ruci i ode kirurgu koji će mu to ušiti, rana će nakon nekog vremena zacijeliti. Ali ako se opet po istom tom mjestu ponovo posiječe tim ili nekim drugim oštrim predmetom opet će imati isti problem, možda i veći i naravno da ne treba kriviti kirurga. Isto će se desiti ako ne pazi dovoljno, pa nakon zaliječene povrede (koljeno, leđa, gležanj, mišići, tetive), preforsiravši se ili zbog nepravilnog hodanja ili držanja zaradi istu povredu.

Obavezno zatražite savjet stručnjaka a nikako ne raditi sve što, obično, godinama niste smjeli niti mogli zbog bola.

PODIJELI