Bioenergetičar Muhamed Omerović u Živinicama 5. i 6. oktobra 2018.

Kao skoro uvijek do sada, bioenergetičar Muhamed Omerović će dio vremena koje će provesti u Bosni posvetiti i bolesnim i povrijeđenim. Potrebno je rezervisati termin za tretman. Rezervacije je moguće izvršiti pozivom na telefon ( Viber, Watsapp) 062-436-135. Ovaj put će broj onih koje bioenergetičar Muhamed Omerović biti u mogućnosti primiti biti veoma ograničen jer će na raspolaganju povrijeđenim i bolesnim biti samo u petak od 17,00 i u subotu od 16,00 sati.

Koja je cijena tretmana?

Kao i do sada, za vrijeme boravka u Bosni, sve osobe koje mu se budu obraćale za pomoć nemaju obavezu plaćanja. Rad sa pacijentima u Bosni je čisto humanitarnog, a ne komercijalnog karaktera. Dobrovoljni prilozi, u skladu sa tim koliko je ko zadovoljan i kolike su čije mogućnosti, su dobrodošli jer od dobrovoljnih priloga Omerović pokriva troškove puta i boravka.

Bioenergetičar Muhamed Omerović prilikom tretmana

Šta je potrebno ponijeti kad se pođe na tretman i kako se obući?

Mnoge osobe su sklone nositi sa sobom sve ljekarske nalaze. Neke čak i medikamente koje koriste, pa razne čajeve, uputnice raznim specijalistima….

Ništa od svega toga nije potrebno. Lijepo je ako znate koja je dijagnoza, mada sam bioenergetičar Muhamed Omerović ne insistira na dijagnozi i ne konsultuje mnogo medicinsko mišljenje. Ne znači to da bioenergetičar ne drži do ljekarskih nalaza i mišljenja, već što se sam način liječenja po svemu razlikuje od moderne konvencionalne medicine. Bioenergetičar Omerović se isključivo oslanja na iskaze pacijenata koje kombinuje sa svojim pregledom koji se sastoji u opipavanju prstima bolesnog ili povrijeđenog dijela tijela.

Preporučljivo je da se na tretman dođe u komotnoj, i ako je ikako moguće, pamučnoj odjeći. Izbjegavati dolazak u pretijesnim trapericama, kratkim suknjama(haljinama), a trebalo bi, u svakom slučaju, izbjeći oblačenje  odjeće od prave ili vještačke kože. To radi toga što sam pregled neće biti moguće izvršiti kako treba. Kroz odjeću od prirodne ili vještačke kože skoro da je nemoguće prilikom pregleda (pipanje prstima) osjetiti gdje je problem.

Kod kojih bolesti, oboljenja, povreda i tegoba pomaže bioenergetičar Muhamed Omerović?

Bioenergetičar Omerović pomaže, prije svega, osobama  koji imaju bolove i to kako bolove poznatog tako i bolove nepoznatog porijekla.

Najbolji rezultati su kod tzv. sportskih povreda kao što su:

– Razna nagnječenja kostiju, tetiva i mišića sa ili bez hematoma

-Rupture i istegnuća mišića, tetiva i ligamenata

-Otvorene rane, kao što su rane od opekotina, posjekotina, operacija I sl.

-Teniski lakat

-Razne upale koje su posljedica trenažnog procesa ili takmičenja

-Mliječna kiselina koja se nagomilava u mišićima u obliku miogeloza (laktata)

-Najčešće kao posljedica stresa ili posla (kancelarijski poslovi ili poslovi u tvornicama i slično) javljaju se bolovi i ukočenost vrata i ramenog dijela.

-Bolovi u leđima, koljenima, šakama, stopalima, stomaku…

-Dosta uspješno uklanja i kalsifikate i petni trn.

-Glavobolje obične ili migrenske

-Problemi sa sinusima

i još mnogo toga.

Bioenergetičar Muhamed Omerović

Da li će nakon samo jednog tretmana svi bolovi i bolesti nestati?

Pogrešno je uvjerenje da će nakon samo jednog tretmana svi bolovi i sve tegobe nestati i to zauvijek. Bilo bi idealno da je to moguće. Nažalost, to je nemoguće. Zato je najbolje unaprijed se opredijelitii za jedan problem (bolest) i truditi se da to bude otklonjeno tokom tretmana. Iako su rezultati tretmana vidljivi tokom same seanse, nerealno je očekivati da sve što je bolesno nakon dva'tri sata (koliko traje seansa) bude zdravo.

Cijeneći dosadašnja iskustva, procenat uspješnosti je više od 90 odsto kod svih vrsta bolesti i tegoba nakon samo jednog do dva tretmana, te je stoga za očekivati da će, kao i do sada, velika većina biti zadovoljna. To ipak nije grancija da će svima biti bolje. Više na tu temu pročitajte u tekstu pod naslovom:

Da li će, nakon što je nestao, bol ponovo da se vrati?

Za sve dodatne informacije možete se obratiti pisanom porukom u inbox na fb profilu i fb stranici.

Vezani članci:

Bioenergetičar Muhamed Omerović i njegova nova metoda liječenja

Koja bioenergetska metoda daje najbolje rezultate?

Da li će, nakon što je nestao, bol ponovo da se vrati?

Šta je bioenergija i kako pomaže?

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YOUTUBE KANAL.

 

PODIJELI