Bioenergetičar Muhamed Omerović uskoro ponovo u Bosni

Piše: M. Omerović

Prođe dugo toplo ljeto. Prođoše i odmori. Bio sam s vama zajedno jedan period u Bosni. Hvala vam na ukazanom povjerenju. Žao mi je što nisam bio u mogućnosti posvetiti vam onoliko vremena koliko je bilo potrebno. To me obavezuje da ponovo dođem među vas.

Muhamed Omerović

Iskreno se radujem sa svima vama koji ste osjetili boljitak nakon mojih bioenergetskih tretmana, a tugujem sa onima koji kod mene nisu našli što su očekivali.

Muhamed Omerović sa zadovoljnom sportašicom iz Rijeke nakon tretmana

Često  se ponavljam ali smatram da je ipak neophodno da još jednom naglasim, da bioenergetske terapije ne djeluju uvijek i kod svakoga. Iako su rezultati bioenergetskih terapija zaista fascinantni (Preko 90% svih onih koji su dolazili kod mene otišli su bez bola ili su bolovi bili znatno reducirani.) to još nije za svakog dovoljno i ja to razumijem. Ali, svima pomoći zaista ne mogu.

Muhamed Omerović prilikom tretmana

Iskreno se nadam da će svi oni koji očekivanu pomoć nisu našli kod mene tu pomoć dobiti na nekom drugom mjestu.

Naknadno ću objaviti tačan datum mog dolaska u Bosnu, a boravit ću u Sarajevu i Živinicama.

Radi rezervacije termina (bez rezervisanog termina nikoga neću moći primiti) javite se na Viber ili Watsaap koristeći holandski broj (0031 640 19 88 68), a tek kad budem u Bosni moći ćete zvati i na bosanski broj (062 436 135), bilo da zovete na Viber, Watsaap ili direktno telefonom.

Muhamed Omerović – tretman bolne noge

Takođe možete koristiti i Mesenger, a možete se javiti i tekstualnom porukom u inbox na fb stranici i fb profilu ili elektronskom poštom na adresu: contact@fitandmorenow.com

PODIJELI