Bioenergetičar Omerović, uskoro, ponovo u Hrvatskoj

Bioenergetičar Muhamed Omerović

Omerovićeva turneja po Hrvatskoj, koja je zbog Korona krize prekinuta 13-3-2020, mogla bi biti nastavljena u drugoj polovini lipnja ili početkom srpnja.

Bioenergetičar Muhamed Omerović, poznat po svojoj veoma učinkovitoj i djelotvornoj metodi liječenja bioenergijom kod koje su rezultati vidljivi još tokom samog tretmana. Za Omerovića je svojstveno i to što kad dođete kod njega lično na tretman  niste obavezni platiti tretman ako tokom tretmana ne osjetite poboljšanje.

Zahvaljujući uspješnoj borbi protiv pandemije Korona virusa u cijeloj EU, najvjerojatnije će  ponovo u Hrvatsku u drugoj polovini lipnja ili početkom srpnja. Sve će na kraju ovisiti o odlukama nadležnih institucija u RH.

Osobe kojima je potrebna njegova pomoć moći će ga posjetiti u Zagrebu, Sisku, Osijeku, Dubrovniku, Splitu, Šibeniku, Zadru, Gospiću, Rijeci, Buzetu i Puli.

Kada bude poznat tačan datum moći ćete rezervirati termin za tretman direkno preko web stranice https://omerovic.eu  ili pozivom na broj 095-536-7952.

Iskustva sa tretmanima bioenergijom na daljinu: Ispovijest majke jednog 14-mjesečnog dječaka

Trenutno možete koristiti Omerovićeve tretmane bioenergijom na daljinu

Do dolaska bioenergetičara Omerovića u Hrvatsku,  imate mogućnost korištenja grupnih ili pojedinačnih tretmane bioenergijom na daljinu.

Grupni tretmani

Grupni tretmani bioenergijom na daljinu su, zbog načina na koji se izvode veoma popularni. Osoba kojoj je potrebna pomoć tretmanu prisustvuje iz svoje sobe, kuće, bašte…a rezultati su nevjerovatno dobri. Čak više od 90 posto osoba koje su do sada učestvovale na tretmanima bioenergetičara Muhameda Omerovića još tokom samog tretmana su osjetili veliko olakšanje, a nemali broj se i potpuno riješio tegoba.

Grupni tretmani su trenutno na rasporedu svake subote u 20 sati, a broj osoba koji može prisustvovati tretmanu, zbog tehničkih razloga, ograničen je na 50.

Pojedinačni tretmani

Pojedinačni tretmani bioenergijom na daljinu su, kao i grupni tretmani, zbog načina na koji se izvode veoma popularni. Osoba kojoj je potrebna pomoć tretmanu prisustvuje iz svoje sobe, kuće, bašte…

Pojedinačni tretman karakteriše najveći mogući stupanj privatnosti. Osim bioenergetičara i osobe kojoj se radi tretman i eventualno osoba koje su u prisustvu tretirane osobe, nema drugih osoba koje znaju o čemu se radi te koja je vrsta problema.

Ovo je naročito pogodno za osobe koje bi svoju privatnost maksimalno da zaštite.

Pojedinačmni tretmani su svakodnevno, a tačan datum i vrijeme tretmana moguće je dogovoriti pozivom na telefon (Viber ili WhatsApp) +31640198868.

Cijena grupnih tretmana bioenergijom na daljinu je 20 eura po osobi, a pojedinačnih 70 eura.

Termine za tretman možete rezervirati putem web stranice https://omerovic.eu .

Žarko Dukić – petni trn

Kod kojih vrsta bolesti, povreda i tegoba pomaže bioenergetičar Muhamed Omerović?

Bioenergetski tretmani bioenergetičara Muhameda Omerovića pokazali su se jako djelotvornim i učinkovitim kod svih vrsta bolova, bez obzira da li je uzrok bola poznate ili nepoznate prirode. Doslovno, sve što boli.

Glavobolje, obične i migrenske, bolovi u križima, leđima, ramenima, laktovima, gležnjevima, šakama, nogama, kukovima, preponama, koljenima. Čak i ako su to bolovi od reumatskog artritisa, osteoporoze i drugih sličnih oboljenja. I te vrste bolova često budu u znatnom dijelu ublažene ili potpuno uklonjene.

Osobe sa vrtoglavicom, oslabljenim imunitetom, petnim trnom, teniskim laktom, te pojedini oblici depresije, razne anksioznosti, fobije, stres, takođe mogu koristiti Omerovićeve bioenergetske tretmane.

Opekotine, posjekotine, postoperativni problemi. Problemi sa disajnim organima, sinusi, uho, grlo, nos, bolovi u trbuhu (želučani problemi, masna jetra, lijena crijeva…. problemi sa probavom) te još mnogo toga.

Tretmanima je moguće tretirati i djecu.

Nažalost, nije moguće kod svih vrsta bolesti i povreda pomoći.

Bioenergija na daljinu – Bioenergetičar Muhamed Omerović

Kad ne možete očekivati da će Omerovićevi bioenergetski tretmani dati željeni rezultat?

Na uspješnost Omerovićevih tretmana ne mogu računati osobe koje su oboljele od parkinsonove bolesti. Zatim osobe koje imaju epilepsiju, šizofreniju i osobe kod kojih je oštećen centralni ili periferni nervni sistem.

Tu se prije svega misli na osobe koje su imale moždani udar te je došlo do oštećenja mozga i na osobe kojima je tokom neke nesreće ili operacije oštećen i prekinut neki živac. Tim se osobama, najčešće ne može pomoći.

Ko je sve koristio Omerovićeve usluge?

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.

 

 

 

PODIJELI