Bioenergija na daljinu – Besplatni grupni tretman za neograničen broj osoba, 15-ti po redu, 2, juna 2019. godine

Bioenergetičar Muhamed Omerović je poznat u svijetu kao neko ko u kratkom roku veoma uspješno liječi od raznih bolesti i povreda.

Nevjerovatan postotak učinkovitosti njegovih čudotvornih bioenergetskih tretmana ostavlja bez daha. Čak više od 90 odsto svih osoba koje mu se obrate za pomoć, sa raznim bolestima i povredama, bude zadovoljno.

Zvuči nevjerovatno, ali je istinito, rezultati su vidljivi još tokom samog tretmana.

Prije godinu dana uradio je nešto što još nikome nije pošlo za rukom. Koristeći LIVESTREAM od FACEBOOK-a  2. juna 2018. godine osmislio je i izveo prvi besplatni grupni tretman bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba.

Interesovanje za rad ovog bioenergetičara raste iz dana u dan.

U proteklih godinu dana u svojim nevjerovatnim tretmanima bioenergijom na daljinu besplatno je tretirao više od 20.000 osoba širom svijeta.

U nedjelju 2. Juna 2019. tačno godinu dana nakon prvog besplatnog grupnog tretmana bioenergijom na daljinu,  u 18 sati i 30 minuta po srednjeevropskom vremenu, na redu je JUBILARNI 15-ti po redu tretman bioenergijom na daljinu.

Bioenergetičar Muhamed Omerović i teniska legenda Nikola Pilić

Kao i do sada, za uživo davanje uputstava, bioenergetičar Muhamed Omerović će koristiti LIVE STREAM  sa svog Facebook profila.

Oni koji su već učestvovali u nekom od dosadašnjih tretmana znaju proceduru. Ostali, koji nisu, mogu pročitati na linku ispod.

Bioenergija na daljinu – besplatni tretman za neograničen broj osoba – Facebook platforma – uputstva

Donacija

Živimo u svijetu gdje ništa nije besplatno. Do sada je bilo 12 besplatnih grupnih tretmana bioenergijom na daljinu. U  seansama je učestvovalo oko 20.000 osoba. Rezultati postignuti u tim seansama su više nego dobri. Čak šta više – izvanredni. Po povratnim informacijama više od 90% osoba koje su učestvovale, zadovoljno je rezultatima tretmana.

 Dosadašnji besplatni rad bio je 100% besplatan. Nikakve materijalne koristi nije bilo, samo su bili troškovi (gubitak).

 Želimo nastaviti započeto, ali bez gubitka. S obzirom da se javio određen broj osoba koji je bio voljan dobrovoljno donirati određeni novčani iznos, krenuli smo sa ovom akcijom.

 Za početak 2500 EURA, što bi bilo dovoljno da se pokriju troškovi bar tri besplatna tretmana bioenergijom na daljinu.

Ne očekujemo da će svi koji učestvuju u seansama i donirati novac, ali se nadamo da neki hoće.

 Ako smatrate da bi ste trebali donirati, a u mogućnosti ste, donirajte. Možete to učiniti klikom na Donirajte .

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.

 

PODIJELI