Bioenergija na daljinu – besplatni tretman za neograničen broj osoba – Facebook platforma – uputstva

Kao što je obećano, prije tretmana još jednom kratka uputstva šta i kako raditi odnosno ne raditi tokom besplatnog grupnog tretmana bioenergijom na daljinu.

Kad vidite da je bioenergetičar Muhamed Omerović uživo, podijelite video na svoj zid.

Poželjno bi bilo da taj video u toku tretmana podijelite više puta i na zid vaših prijatelja ili osoba za koje znate da su bolesne ili povrijeđene i da bi im pomoć ove vrste dobro došla.

Razlog je jednostavan. Velika većina vas je na taj način saznana za besplatne tretmane, a mnogi su se dobro okoristili. Riješili su se svojih zdravstvenih problema.

Sam bioenergetičar Muhamed Omerović ima i svoje objašnjenje zašto treba dijeliti. Čak šta više, on obavezuje učesnike besplatnih tretmana da dijele video. Jer, to je protivusluga koju traži za tretman, a sve kako se ne bi smo pretvarali u parazite i kako bi nastale pretpostavke za potpuno ozdravljenje. O svemu tome nedavno je na svom Facebook profilu napisao: ”

UPUTSTVA ZA UČESNIKE BESPLATNIH GRUPNIH TRETMANA

U davanju je spas
To kažem iz ličnog iskustva. Ja sam zbog toga što sam mogao dati oprost, ozdravio. Kao posljedica toga je i ovaj moj dar. Ja dajem više od dvije decenije. Svakodnevno.
Dajem svoje vrijeme, svoj trud, svoje razumijevanje…Dajem dar koji imam, a sve za dobrobit drugih.
Nisam o ovome imao namjeru govoriti. Zbog iskustava koja sam imao tokom svih ovih godina, a posebno u poslednjoj godini dana, otkako s vremena na vrijeme djući uputstva preko interneta, uživo bioenergijom tretiram osobe širom kugle zemaljske odlučio sam i o tome progovoriti.
Primiti nešto od nekoga zaista je lijepo, ali, neuporedivo ljepši osjećaj je kad date nešto.
I samo primnje bez protivusluge, u određenom momentu postaje kontraproduktivno.
Zbog toga treba uvijek insistirati na nekoj protivusluzi. Može to biti i sombolična usluga, ali da nekom ne bi pravio medvjeđu uslugu, uvijek insistirati na protivusluzi.
Od sada zahtijevam od svih vas protivuslugu. Za ove grupne tretmane za koje ne tražim novac, tražim da podijelite video na svom FACEBOOK profilu, u nekoj grupi. Da zalijepite na zid prijatelju kojem je pomoć potrebna.
Iz sveg glasa ću zagalamiti na sve one koji se ponašaju samoživo. Posesivno. Parazitski..
Tražim, da i vi date nešto, a ne da budete kao paraziti samo da uzimate. Dajte, podijelite video. To je najmanje što možete da date, a da se o to i drugi okoriste.
Pođite od sebe. Drago vam je bilo kad ste naletili na moj video, pa se priključili tretmanu. Presretni ste što ste se riješili zdravstvenog problema.
Pomozite dijeljenjem da se i drugi riješe svojih problema. Kad budete sa užitkom drugima pomagali da se riješe svojih probleme, tek tad ćete biti na putu da potpuno ozdravite.

 

 Što ne treba raditi tokom tretmana?

S obzirom da se za davanje uputstava još uvijek koristi LIVE STREAM od Facebook-a, najstrožije je zabranjeno pozivati bioenergetičara Muhameda Omerovića preko Messengera, Vibera, WhatsApp-a, telefona…

Onaj ko to prekrši rizikuje da bude blokiran.

Osobe koje postavljaju neumjesne i vulgarne komentare, biće blokirane.

Nemojte postavljati besmislena pitanja.

 Često je, tokom prošlih tretmana bilo pitanje:” MENE BOLI GLAVA. GDJE DA DRŽIM RUKE? Pa ligično je da će onaj koga boli glava držati ruke na glavi, a ne na koljenu i obratno.

Ruka ili ruke se drže na mjestu gdje je problem. Ako boli, na mjestu tačno gdje je bol.

Često su ljudi, koji imaju probleme sa leđima, znali činiti tragi-komične pogreške. Nakon što se javi bol u leđima sa ”premještanjem” bola u nogu, ljudi i dalje drže ruke na leđima, iako je u kasnijem stadijumu bol ostao samo u nozi, a ne i u leđima.

 Dakle, ruka uvijek tamo gdje je bol najjači.

Ko želi prestati pušiti neka drži ruke na glavi.

Kod psihičkih problema ruke tamo gdje je problem. Kod depresije, osobe najčešće osjećaju problem u trbuhu, prsima ili glavi ili neka kombinacija tih mjesta. Najčešće su to jedno ili dva mjesta a vrlo rijetko na sva tri mjesta.

Kod strahova isto tako. Ruke na mjesto gdje se osjeća strah. Isto bude najčešće glava, prsa ili trbuh ili kombinacija.

 

Koliko osoba preko jednog aparata može učestvovati na grupnom tretmanu bioenergijom na daljinu?

Preko jednog aparata koji preuzima live stream, teoretski,  može biti neograničen broj osoba. Za ovu vrstu grupnih tretmana za koje se koristi platforma od Facebook-a, nije potrebna nikakva prijava.

Sam tretman je tako koncipiran da je broj osoba koje mogu uzeti učešće u samom tretmanu, neograničen.

Nemojte očekivati da će bioenergetičar Muhamed Omerović uspjetri da odgovori na svako vaše pitanje. Možda neko i dobije odgovor, ali velika većina, sigurno je, neće, a to zbog toga što je zaista nemoguće svima istovremeno odgovoriti.

Za sva eventualna pitanja možete se obratiti nakon tretmana pisanom porukom u inbox te preko Vibera i WatsApp-a na broj +31640198868

Bioenergija na daljinu – Bioenergetičar Muhamed Omerović

 

PODIJELI