Bioenergija na daljinu – Novi grupni tretman sa distance u nedjelju 25. avgusta 2019.

Sljedeći grupni tretman bioenergijom na daljinu biće u nedjelju 25. avgusta 2019. sa početkom u 19 sati. Prijava obavezna u inbox ili na Viber/Whatsaap +31640198868.

Koristi od bioenergije su mnoge i skoro da ih je nemoguće sve pobrojati. Metoda koju koristi bioenergetičar Muhamed Omerović je jedinstvena u svijetu. Ima neke sličnosti samo u svojoj vanjštini sa metodama koje koriste ostali bioenergetičati i iscjelitelji širom svijeta, ali u svojoj suštini to je unikatna metoda jer niko na svijetu ne radi na taj način.

Rezultati njegove bioenergetske metode su vidljivi tokom samog tretmana. Osobe osjete znatno poboljšanje ili čak potpuni nestanak tegobe ili bola.

Kroz 24 godine bavljenja bioenergijom uspješno je tretirao više desetina hiljada osoba širom svijeta.

Bioenergija na daljinu – Bioenergetičar Muhamed Omerović

Samo u toku prošle i ove godine, besplatnim grupnim tretmanima bioenergijom na daljinu je uspješno tretirao više od 40 hiljada osoba. Uspješnost tih tretmana, po dostupnim podacima, tj. po reakcijama samih učesnika je, čak preko 90 posto i to kod svih vrsta bolesti i povreda.

Pozitivne rezultate bioenergetskih tretmana mnogi pripisuju placebo efektu. Vjerovatno da ima i toga, ali u većini slučajeva na neobjašnjiv način nastaje poboljšanje ili ozdravljenje čak i kod osoba kod kojih se placebo efekat sa velikom sigurnošću može isključiti.

U više navrata, čak su i životinje podvrgnute tretmanu sa distance i na zaprepaštenje njihovih vlasnika – ozdravile su.

Više o tome pročitajte u linku ispod.

Da li su rezultati bioenergetskih tretmana placebo efekat?

Preporučujemo vam da pogledate i neke od video zapisa ispod.

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.

PODIJELI