Bioenergija na daljinu – Odvikavanje od alkohola, droge i kockanja – EKSPERIMENTALNO

Tokom besplatnog grupnog tretmana bioenergijom  na daljinu za neograničen broj osoba, najavljenog za 2. juni 2019. godine u 18 i 30 sati, biće EKSPERIMENTALNO izveden i tretman za ovisnike o alkoholu, drogama i igrama na sreću.

Piše: Muhamed Omerović

Nakon dva poslednja grupna tretmana bioenergijom na daljinu bukvalno sam zatrpan porukama svakakve sadržine.

Pozornost su mi skrenule poruke u kojima se govori o ovisnosti. Ne samo ovisnost o pušenju i želja za odvikavanjem od pušenja, gdje su početni rezultati više nego dobri, već i o ovisnosti o alkoholu, drogama i igrama na sreću.

Ponukan tim vapajima, odlučio sam pokušati. Ponavljam, to će biti eksperimentalno. Pokušaj da se ljudi odviknu od alkohola, droga i igara na sreću.

Ponavljam, sve je eksperimentalno i to još nisam radio. Očekivanja nemam. Niti očekujem da će biti rezultata niti da neće biti. Želim pokušati, a na vama je da mi javite kakvi su rezultati, kako bih poradio na tretmanu koji bi bio prikladan za te probleme.

Do sada sam već uspješno koncipirao tretmane protiv stresa, tretmane koji pomažu kod depresije, anksioznosti, fobija, prestanka pušenja…

bioenergija na daljinu – Bioenergetičar Muhamed Omerović (kako prestati pušiti)

Zato, pozivam sve koji bi da prestanu konzumirati alkohol, ili se skinuti sa droge ili pak da se odviknu od igara na sreću da prisustvuju sledećem besplatnom grupnom tretmanu bioenergijom na daljinu 2. juna 2019. godine u 18 sati i 30 minuta po srednjeevropskom vremenu (Vrijeme koje je u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Budimpešti, Pragu, Berlinu, Amsterdamu, Parizu, Rimu), da probamo zajedno.

Ponavljam, ovo je eksperiment, i radim to prvi put. Da pokušamo zajedno. Nemamo šta izgubiti. Ako bude kao što je bilo kod dosadašnjih eksperimenata, moguće je da će nam se posrećiti i da ćemo zajedno (opet) uspijeti.

PODIJELI