Bioenergija na daljinu – Uskoro tretman bioenergijom za osobe koje bi da smršaju

Pretilost (ili još debljina i gojaznost) (lat. obesites), hronična bolest koja nastaje prekomjernim nakupljanjem masti u organizmu i povećanjem tjelesne težine. Svako povećanje 10% više od idealne težine smatra se gojaznošću.

Pretilost je najčešće posljedica prekomjernog unosa hrane odnosno energije te nedovoljne fizičke aktivnosti. Povezana je sa različitim bolestima, osobito kardiovaskularne bolesti, diabetes tip 2, opstruktivna apneja, određene vrste karcinoma, osteoartritis i astma. Kao rezultat svega ovoga, smatra se da pretilost skraćuje životni vijek

Piše: Muhamed OMEROVIĆ

Epidemija ove bolesti u porastu je, te se ubraja u vodeće bolesti savremene civilizacije. Ova bolest djeluje na mnoge organe i organske sisteme, a povećava rizik oboljenja kardiovaskularnog sistema. Smanjuje i kvalitet života.

Česta je u svakoj dobi. U pubertetu je podjednaka među polovima, a poslije njega češća u žena nego u muškaraca. Pretilost kod djece prije puberteta je rjeđa no i dalje prisutna. Najčešći uzroci pretilosti su prekomjerna konzumacija hrane i nedostatak fizičke aktivnosti.

Bioenergijom protiv pretilosti

Već godinama dobijam zahtjeve za tretmanom kojim bi se osobe riješile viška kilograma.

Prvo mi je to ličilo na nemoguću misiju. Odbijao sam i pomisao da se na ovaj način može pomoći osobama koje su pretile.

Kroz vrijeme, shvatio sam da ni ta nemoguća misija ne izgleda baš nemoguće. Poslednjih mjeseci sam intenzivno u potrazi za načinom kako osmisliti učinkovitu metodu.

Postavio sam sebi visoke standarde.

Sama metoda mora da liči na sve moje, dosad poznate, metode protiv bola i određenih bolesti i poremećaja koje već praktikujem.

Znači, mora da bude djelotvorna i da je rezultat u najkraćem roku vidljiv.

Baš zbog tog rezultata dugo sam odbijao da poradim na toj metodi. Kao što je poznato rezultat svih mojih tretmana za sve vrste povreda tegoba i bolesti, vidljiv je odmah, uglavnom, tokom samog tretmana.

Iako je liječenje proces, pa je za to potrebno vrijeme, kao i za svaki proces, ipak sam uspio svojim metodama taj proces toliko ubrzati da rezultate nije bilo potrebno dugo čekati. U većini slučajeva još tokom tretmana učinak je očigledan.

Kod mršavljenja će morati drukčije da bude. Jednostavno, neće moći kilogrami da nestaju tokom tretmana, ali će nastati druge promjene u organizmu koje će dovesti do nestanka suvišnih kilograma. Uz suvišne kilograme nestaće i neke loše navike.

Neće biti neodoljive želje za jelom i pićem. Neće biti ni (psihološke) potrebe da se u organizam unose određene namirnice koje doprinose povećanju tjelesne težine.

Bioenergija na daljinu – Bioenergetičar Muhamed Omerović

O kakvoj je dijeti riječ?

Dijete nema. Biće to mršanje na prirodan način. Sve što je na negativan način uticalo na povećanje tjelesne mase, biće dovedeno u normalu, i organizam će sam da se izbori sa viškom sala.

Po ovoj metodi, kako sam zamislio, trebalo bi prirodno da se mrša. Bez posebne dijete, bez posebnog rigoroznog treninga i vježbi….

Mjesečno, osobe bi gubile 2 do 5 kilograma uz normalan način ishrane i tjelesne aktivnosti.

Kilogrami bi se gubili dok bude potrebno i organizam bi sam regulisao sve te procese. I dolazak na optimalnu težinu organizam bi sam prepoznao tako da ne postoji opasnost od prekomjernog mršanja.

Ozdravite da bi mogli smršati

S obzirom da bi ovom metodom organizam bio doveden  u potpunu ravnotežu, izbjegao bi se i tzv. jojo efekat. Ne bi, nakon mršanja, kao što je slučaj kod većine današnjih dijeta, dolazilo do naglog debljana odmah po prestanku dijete.

Kod svih dosadašnjih poznatih načina i metoda za mršavljenje, moto je smršajte da bi ste bili zdravi. Čak mnoge dijete, koje uključuju počesto skupe, a nekad i po zdravlje opasne preparate, isključuju osobe koje imaju dijabetes ili kardio-vaskularne probleme.  Ono čemu ja težim sa svojom bioenergetskom metodom je zdravlje. Dakle, OZDRAVITE DA BI MOGLI SMRŠATI!

Kad je organizam zdrav i kad vlada potpuni balans, logično je, da će takav organizam sam da se izbori sa viškom kilograma. I, naravno, ne očekujte da će nakon samo jednog tretmana bioenergijom da se desi čudo. Pošto je ozdravljenje proces, trebaće više vremena da se dođe do željenih rezultata. Po onome kako sam zamislio i koncipirao tretman bioenergijom, koji će vam pomoći da smršate, neophodno bi bilo bar jednom sedmično prisustvovati grupnom tretmanu.

Zašto ovdje govorim  o grupnom tretmanu? Zato jer tretman iziskuje više vremena i bilo bi nesvrsishodno da dva ili više sata odvojim za samo jednu osobu. A bilo bi i preskupo.

Prijave za  besplatnu grupnu terapiju

Za razliku od drugih vrsta besplatnih grupnih tretmana bioenergijom na daljinu, za ovu metodu biće potrebna prijava, jer želim da imam uvid u kompletan tok i proces mršavljenja.

Naravno, da svi koji se prijave za ovaj besplatni grupni tretman bioenergijom na daljinu preuzimaju obavezu da redovno dostavljaju podatke o težini u naredna tri mjeseca,  kao i ostale podatke koji budu traženi. Oni koji se toga ne budu pridržavali biće isključeni iz terapije. Svi podaci prikupljeni tokom ovog besplatnog treetmana će biti moje vlasništvo i osobe koje budu učestvovale u ovom besplatnom tretmanu neće se moći pozvati na privatnost. To je jedan od osnovnih uslova da bi mogli pristupiti ovom tretmanu.

Ovdje možete skinuti i pdf formular koji treba popuniti i poslati na email: contact@fitandmorenow.com

Formular – Terapija za mršanje

Da bi ste mogli popuniti navedeni formular biće vam vjerovatno neophodan i odgovarajući pdf editor. Ukoliko na svom android aparatu nemate već instalisan pdf editor, OVDJE možete skinuti XODO pdf editor.

xodo pdf editor-slika

 

 

 

PODIJELI