Bioenergetičar Muhamed Omerović

Bioenergija je energija života. Mnogi koji su istraživali taj fenomen skloni su reći da je to energija iz viših sfera, kosmička energija, energija od Boga… Za tu energiju nema prepreka. Zato koristimo dar te energije za dobrobit ljudi pa bioenergijom liječimo bolesti i rješavamo sve vrste bolova. Ako se želite riješiti tegoba u najkraćem roku, svakako preporučamo liječenje bioenergijom na daljinu.

Liječenje bioenergijom na daljinu – nova učinkovita metoda

Otkako se bavi bioenergijom (od 1995. god.) bioenergetičar Muhamed Omerović razvio je vlastitu metodu liječenja. Ono što karakteriše njegovu bioenergetsku metodu i po čemu se razlikuje od drugih jeste obavezni kontakt ruke sa bolesnim ili povrijeđenim dijelom tijelaKod terapije bioenergijom na daljinu ruku na bolno mjesto stavlja onaj kojem je potreban tretman, dakle bolesna osoba sama sebi ili neko ko je tad uz osobu kojoj radimo tretman.

Važno je da se sve radi strogo po uputi bioenergetičara. Ruka mora biti na bolnom mjestu sve dok bioenergetičar ne da uputu da se ruka može skloniti.

”Veza” između bioenergetičara Muhameda Omerovića i pacijenata, kada se vrši tretman bioenergijom na daljinu, ne mora uopšte da bude direktna. Dovoljno je samo pratiti uputstva koja bioenergetičar daje i rezultati su vidljivi odmah, tokom same terapije.

Riješite se bolova, fizičkih i psihičkih problema uz pomoć bioenergije

Bioenergetičar Muhamed Omerović pomaže kod svih vrsta bolova i povreda

  • Glavobolje, obične i migrenske
  • Bolovi u nogama, rukama, stomaku, leđima, koljenima, kukovima, šakama, laktivima itd…
  • Razne povrede kostiju, mišića, zglobova, tetiva (teniski lakat, istegnuća, kontuzije sa ili bez hematoma, nakupine mliječne kiseline u mišićima u vidu laktata/miogeloza, rupture mišića i tetiva…)
  • Problemi sa sinusima
  • Postoperativni bolovi i još mnogo toga.

Bioenergija pomaže i kod psihičkih problema, kao što su:

  • blaži oblici depresije,
  • fobije
  • anksioznosti.

Bioenergija na daljinu izvanredna i kao antistresna terapija

Savremeni način života pun je stresnih situacija koje imaju velikog uticaja na kompletan život, te na fizičko i mentalno zdravlje pojedinca. Sam stres je okidač za mnoge bolesti. Bioterapija na daljinu pokazala se kao jako učinkovita i kod oslobađanja organizma od stresa. Nekoliko tretmana bioenergijom na daljinu vraća kompletan organizam u potpuni balans.

Bioenergija služi i kao preventiva protiv mnogih oboljenja kao kad su u pitanju štitna žlijezda, srčana aritmija, fibromialgija, i razne druge tegobe. Zato dogovorite termin već danas i iskoristite dar bioenergije.

Damir Milinović – Mlinka, hrvatska nogometna legenda na tretmanu kod bioenergetičara Muhameda Omerovića.

Rezervirajte tretman

Za sve informacije i rezervaciju tretmana bioenergijom na daljinu pošaljite email na contact@fitandmorenow.com ili poruku u inbox na Facebook profilu: Bioenergija na daljinu – bioenergetičar Muhamed Omerović.

Možete poslati i poruku putem Vibera na holandski broj +31 640 19 88 68.

Cijena pojedinačnog tretmana ovisi o vrsti bolesti i povrede.

Besplatni grupni tretmani

Za one koji trenutno ne mogu sebi priuštiti plaćeni tretman, bioenergičar Muhamed Omerović radi i besplatne grupne tretmane putem interneta, javljanjem uživo (tzv. Live stream) na svom privatnom Facebook profilu. Grupni tretmani su humanitarnog, a ne komercijalnog karaktera, i zato su besplatni.

Sljedeći termin besplatnog grupnog tretmana možete saznati na Facebook profilu: Bioenergija na daljinu – bioenergetičar Muhamed Omerović.

 

Riješite se bolova i poklonite si zdravlje!

 

PODIJELI