Dvije osobe zaražene Korona virusom, nakon tretmana kod bioenergetičara Omerovića, odlično se osjećaju

Piše: Muhamed OMEROVIĆ

Prije 14 dana javno sam ponudio svoju besplatnu pomoć osobama koje su zaražene Korona virusom.

Do danas sam sa distance tretirao 40 osoba sa simptomima koje imaju osobe zaražene Korona virusom i dvije osobe kod kojih je konstatirana zaraženost.

Kao što sam i očekivao, Bogu dragom hvala, uspio sam svima pomoći. Svi se osjećaju dobro.

Simptomi kao što su suhi kašalj, kratak dah, bol u prsima, glavobolja, peckanje u očima, visoka temperatura, kod svih, ali doslovno kod svih se nakon dva-tri  tretmana, su nestali. I stanje kod svih je  još uvijek, normalno. Bez ijednog simptoma koji bi ukazivao na zaraženost Korona virusom.

Bioenergetičar Muhamed Omerović - tretman
Bioenergetičar Muhamed Omerović – tretman

Osobe zaražene Korona virusom nakon tretmana bioenergijom na daljinu odlično se osjećaju!

Čak i kod dvije osobe kod kojih je zvanično konstatirana zaraženost virusom, stanje je odlično. Normalno. Bez ikakvih simptoma. Jedino što ne znam je; da li je virus nestao iz njihovog organizma?

To će se saznati tek nakon što budu obavljena testiranja od strane virologa/ infektologa.

Prve dvije osobe koje su zvanično zaražene Korona virusom tretirao sam neposredno nakon grupnog tretmana bioenergijom na daljinu, u subotu 28-3-2020.

Jedna pacijentica, iz Hrvatske, četrdesetih godina ovako je opisala simptome sa kojim se borila:” glavobolja, suha usta i grlo, oci su me pekle, nedostatak zraka i bol u prsima, temperatura se kretala između 36.9 i 37.4”.

Nakon prvog tretmana temperatura se spustila na 36,5, peckanje u očima prestalo, a bol u prsima znatno se smanjila. Disanje je postalo normalno.

Tretman sam ponovio još jednom nakon čega su sve tegobe nestale. Osoba se osjećala sasvim normalno, bez ikakvih tegoba.

Iskustvo je pokazalo kako su četiri tretmana u kratkom vremenskom razmaku ponekad i neophodna

Sutradan sam od pomenute pacijentice na WhatsApp dobio poruku sljedeće sadržine: ”Dobar dan. Mogu vam reci da se puno bolje osjećam nego jučer. Simptomi su puno manji… sinoć nisam imala temperaturu, kao i jutros, 36,5. ”

U toku dana dobio sam poruku da se simptomi vraćaju, kao što sam i očekivao, jer se to dešavalo i sa preostalih 40 osoba kod kojih nije konstatirana zaraza virusom Korona ( osobe nisu bile ni testirane jesu li zaražene ili ne).

U toj poruci obavještava me da je temperatura ponovo povišena. Opet je skočila na 37,3.

Odradili smo još jedan tretman i ponovo je sve bilo u redu.

Jutros (30-3-2020) mi piše: ” Evo, hvala Bogu, dobro je. Temperatura 36,4. Osjetim još malo bol u prsima na istom mjestu kao i uvik ali u biti ništa strašno, po meni…”

Odradili smo još jedan tretman nakon čeka je sve ponovo postalo normalno.

Vjerovatno će trebati sutra još jedan tretman odraditi i nadam se da bi to bilo to.

Sličan slučaj je i sa drugom osobom zaraženom virusom Korona, s tim da kod njega nije dolazilo do povećanja temperature.

Pomoć sam nudio besplatno i nudim svima širom svijeta koji su zaraženi Korona virusom.

Iako sam u protekle dvije sedmice slao e-mailove svim ministarstvima zdravlja u regiji, te ministarstvima zdravlja i raznim zdravstvenim ustanovama širom EU, nisu željeli koristiti moje besplatne usluge.

U tom svom e-mailu sam naveo da se profesionalno bavim alternativnom medicinom, da imam i registrovanu firmu, da imam velika iskustva sa virusnim oboljenjima, te da je ovo što radim produkt Božijeg dara, a ne obrazovanja.

Od nekoliko renomiranih Nizozemskih zdravstvenih ustanova dobio sam odgovor u kojem se naglašava da oni takođe imaju ogromno, višedecenijsko iskustvo sa virusnim oboljenjima i da su dobro edukovani te da im moja pomoć nije potrebna.

Pisao sam i medijima, državnim i onima u privatnim vlasništvu. Širom Evrope. Jedino su dva portala u Hrvatskoj (www.dalmatinskiportal.hr i www.zgexpress.net ) prenijela moju ponudu. Hvala im.

Iskren da budem, nadao sam se da će više medija biti spremno prenijeti da nudim pomoć, pogotovu što to činim besplatno, ali eto…

Ako znate nekoga da je zaražen virusom Korona, prenesite mu da mu je moguće pomoći. Ja to činim još uvijek besplatno. Neka mi se jave porukom na Viber/WhatsApp broj +31640198868 .

Uskoro pomoć svima kojima je potrebna po pristupačnim cijenama.

Ubrzano radim na iznalaženju rješenja kako bi se pomoglo što većem broju osoba.

Zbog novonastale situacije u regiji, gdje kretanje skoro pa da nije moguće, gdje opravdane mjere predostrožnosti u zdravstvenim ustanovama otežavaju pružanje pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

Na tragu sam rješenja gdje će biti moguće svima pružiti pomoć bioenergijom na daljinu uz minimalnu nadoknadu.  

Uskoro više o tome i nadam se sa detaljnim uputstvima.

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal

PODIJELI