Grupni tretman bioenergijom na daljinu u nedjelju 14. jula 2019. u 19 sati

Ljekari nemaju objašnjenje, teolozi joj prilaze sa dosta sumnje, no i pored toga bioenergija je jedna od najpopularnijih nekonvencionalnih oblika liječenja u cijelom svijetu.

Primjenjujući svoju vlastitu metodu liječenja bioenergijom na daljinu, bioenergetičar Muhamed Omerović pomjerio je granice i postavio nove standarde u liječenju bioenergijom.

Broj osoba koje mogu pristupiti grupnom tretmanu je ograničen. Obavezna prijava u inbox ili na Viber/WhatsApp broj +31640198868!

 

Bioenergetičar Muhamed Omerović nastavlja praksu grupnih tretmana bioene

U periodu od . juna 2018 do 16. juna 2019. u 16 besplatnih grupnih tretmana bioenergijom na daljinu uspješno je tretirao više od 40 hiljada osoba.

To je nešto što je nezabilježeno do sada u svijetu.

Upješnost njegovih tretmana je nevjerovatna. Čak više od 90 posto osoba koje se javljaju sa raznim bolovima i problemima poboljšanje su osjetili još u toku samog tretmana.

Bioenergetičar Muhamed Omerović nastavlja praksu bioenergetskih tretmana na daljinu s tom razlikom što to više nisu besplatni tretmani, i što broj osoba koje mogu pristupiti grupnom tretmanu nije eograničen.

Uz simboličnu novčanu nadoknadu, određen broj osoba može prisustvovati grupnim tretmanima svake nedjelje u 19 sati.

Pogledajte video u prilogu. Vjerovatno će vam mnogo šta u vezi bioenergije i liječenja bioenergijom na daljinu biti jasnije.

 

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.

 

Uglavnom opsjednuti sataniziraju sve oko sebe i svakoga ko nije kao oni

Sam pomen riječi bioenergija izaziva i izazivao je veliku pozornost. Uvijek. Skoro da nikad niko nije ostao ravnodušan.

Osobe širokog svjetonazora, uglavnom su ,ako ne javno i grlato bile za , a ono bar pametno šutile.

Osobe ”plitke pameti” su se na prvu, bez ikakvih provjera ili pokušaja da se suoče sa činjenicama, znale obrušiti na onoga koji bi zagovarao bioenergiju i tretmane bioenergijom

Puna su im usta ”BOGA” a u stvari iz njih najčešće govore demoni. Kad bi te i takve osobe imale stvarnu vlast, ono što se dešavalo davno u Srednjem vijeku – inkvizicija i spaljivanje vještica bi bilo normalna pojava današnjice.

Srećom po normalne, ovi opsjednuti ”Bogom” i demonima su manjina, ali znaju biti itekako grlati i praviti veliku galamu. I najsličniji su psima. Laju na sve i svakoga.

Inače, ljudi najčešće, instinktivno (to je dokazala i savremena nauka) kad trebaju nešto odrediti ili ocijeniti uvijek polaze od sebe. Tako će lopov u svakom čovjeku vidjeti lopova. Prevarant će vidjeti prevaranta, pošteni poštenog i slično.

Srećom, ne osvrćemo se na lajanje pasa.

Rezultati bioenergetskih tretmana govore više nego dovoljno i to niko normalan ne može poreći.

U poslednje vrijeme, sve je više liječnika iz regije koji svoje pacijente upućuju bioenergetičaru Muhamedu Omeroviću​.

Doduše, čine to u razgovoru ”u četiri oka’, ali je jako pozitivno da pacijenti za bioenergetičara Omerovića saznaju od liječnika, što je samo par godina unazad, bilo nezamislivo.

Znači, rad bioenergetičara Omerovića se itekako prati, a rezultate je nemoguće negirati.

PODIJELI