Grupni tretmani bioenergijom na daljinu nedjeljom u 19 sati

Bioenergetičar Muhamed Omerović

Od 2. juna 2018. do 16. juna 2019. godine u 16 besplatnih grupnih tretmana bioenergijom na daljinu, bioenergetičar Muhamed Omerović tretirao je više od 40 hiljada osoba.

Više od 90 posto svih osoba koje su se podvrgnule grupnom tretmanu bioenergijom na daljinu je zadovoljno učincima tretmana.

Veliko interesovanje za grupne tretmane

Do sada ti njegovi videozapisi sa grupnih tretmana imaju preko milion pregleda na Facebook-u (jedino su na Facebook-u dostupni i to na njegovom Facebook profilu).

Od 23. juna 2019. godine grupni tretmani bioenergijom na daljinu su dostupni, ali uz novčanu nadoknadu i to samo za ograničen broj osoba.

Trenutno je u izradi aplikacija za mobilne aparate koja bi trebala početkom jeseni biti operativna. Do tada će za sve one koji bi da prisustvuju grupnim tretmanima bioenergijom na daljinu biti obavezna pojedinačna prijava za svaki željeni tretman.

Prijaviti se možete isključivo preko inboxa od Facebook profila bioenergetičara Muhameda Omerovića.

Unaprijed se izvinjavamo svima onima koji, i pored najbolje želje, neće moći prisustvovati grupnim tretmanima. Nadam se da ćete razumjeti, jer je broj onih koji trenutno mogu pristupiti grupnom tretmanu bioenergijom na daljinu, zbog tehničkih razloga, ograničen.

Bioenergija na daljinu – Bioenergetičar Muhamed Omerović

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.

PODIJELI