Bioenergetski centar za liječenje boli

o nama

Muhamed Omerović – bioenergetičar


Muhamed Omerović je nekadašnji sportski novinar koji se 1992. godine našao u ratnom vrtlogu u opkoljenom Sarajevu. Aktivno učestvujući u odbrani Sarajeva teže je ranjen snajperskom metkom u vrat. Zbog težine povrede biva izmješten na liječenje u Njemačku. U Njemačkoj je i operisan. Nakon četvorogodišnjeg liječenja na misteriozan način je ozdravio. Bukvalno – preko noći. Tada saznaje da posjeduje dar da može pomoći osobama koje trpe bolove.

Danas pomoću bioenergije pomaže ljudima diljem svijeta, otklanja razne vrste bolova, fizičkih i psihičkih smetnji. Do sada su se o njegov dar okoristili ljudi iz više od 80 zemalja svijeta.

 

MUHAMED OMEROVIĆ – KONTAKT

Termin za liječenje bioenergijom na daljinu možete brzo i jednostavno dogovoriti pozivom putem Vibera ili slanjem poruke na broj +31 640 19 88 68.

Više o tretmanu možete saznati na stranici: bioenergija na daljinu.

 

Iskoristite dar bioenergije i riješite se bolova!

PODIJELI

Vizija

Trpio sam nesnosnu bol pune četiri godine i razumijem svakog ko je bolestan. Kroz vrijeme imao sam veliku borbu sam sa sobom. Moje dvije velike ljubavi, novinarstvo i pomaganje povrijeđenim i bolesnim u početku su bile kompatibilne. Međutim, kako se vijest o mom daru širila sve sam češće bio prinuđen da se odlučim za jednu od dvije ljubavi. Obadvije nisu mogle biti jednako zastupljene. U početku sam se bio odlučio za novinarstvo. Ali, baveći se novinarstvom spoznao sam da mnogo više mogu doprinijeti ljudima koristeći svoj drugi dar. Dar da bioenergijom mogu pomoći povrijeđenim i bolesnim. I to je na kraju i prevagnulo. Tako je i ”rođen” fit and more now.

Velika hrvatska košarkaška nada, Mislav Kolić, na tretmanu kod bioenergetičara Muhameda Omerovića
Velika hrvatska košarkaška nada, Mislav Kolić, na tretmanu kod bioenergetičara Muhameda Omerovića
PODIJELI

Parallax Effect - Perfected

Some Fun Facts about our agency?
368
Projects completed
99 %
Positive feedback
254
Pizzas ordered
$ 32
Average cost per hour
Section subtitle

Latest News