Jubilarni 10-ti besplatni grupni tretman bioenergijom na daljinu

Nakon izvanrednih rezultata koji su postignuti u dosadašnjih 9 besplatnih grupnih tretmana bioenergijom na daljinu, na redu je i mali jubilej, DESETI GRUPNI TRETMAN BIOENERGIJOM NA DALJINU (tretman sa distance).

Bioenergetičar Muhamed Omerović će se uživo obratiti u subotu, 24. novembra u 19 sati po srednjeevropskom vremenu (CET), preko svog Facebook profila.

Otkako se bavi bioenergijom (od 1995. godine) bioenergetičar Muhamed Omerović razvio je svoju vlastitu metodu liječenja.  Ono što karakteriše njegovu bioenergetsku metodu i po čemu se razlikuje od mnogih bioenergetičara jeste obavezni kontakt ruke sa bolesnim ili povrijeđenim dijelom tijela. Sve te karakteristike zadržate su i kod bioenergije na daljinu (tretman sa distance).
Razumljivo, kod terapije bioenergijom na daljinu ne može biti govora o ruci Muhameda Omerovića. Ruku na bolno mjesto stavlja onaj kojem je potreban tretman, dakle bolesna osoba sama sebi ili neko ko je tad uz osobu kojoj je potreban tretman. Važno je da se sve radi strogo prema uputi bioenergetičara. Ruka treba biti na bolnom mjestu sve dok bioenergetičar ne da uputu da se ruka može skloniti.
”Veza” između bioenergetičara Muhameda Omerovića i pacijenata, kada se vrši tretman bioenergijom na daljinu, ne mora uopšte da bude direktna. Dovoljno je samo pratiti uputstva koja bioenergetičar daje i rezultati su vidljivi odmah, tokom same terapije.

Kod kojih bolesti, povreda i tegoba pomaže bioenergetičar Muhamed Omerović?

Bioenergetičar Omerović pomaže, prije svega, osobama  koji imaju bolove i to kako bolove poznatog tako i bolove nepoznatog porijekla.

Najbolji rezultati su kod tzv. sportskih povreda kao što su:

– Razna nagnječenja kostiju, tetiva i mišića sa ili bez hematoma

-Rupture i istegnuća mišića, tetiva i ligamenata

-Otvorene rane, kao što su rane od opekotina, posjekotina, operacija I sl.

-Teniski lakat

-Razne upale koje su posljedica trenažnog procesa ili takmičenja

-Mliječna kiselina koja se nagomilava u mišićima u obliku miogeloza (laktata)

-Najčešće kao posljedica stresa ili posla (kancelarijski poslovi ili poslovi u tvornicama i slično) javljaju se bolovi i ukočenost vrata i ramenog dijela.

-Bolovi u leđima, koljenima, šakama, stopalima, stomaku…

-Dosta uspješno uklanja i kalsifikate i petni trn.

-Glavobolje obične ili migrenske

-Problemi sa sinusima

Bioenergija pomaže i kod psihičkih problema, kao što su:
– blaži oblici depresije,
– fobije
– anksioznosti.

Bioenergija na daljinu izvanredna i kao antistresna terapija

Savremeni način života pun je stresnih situacija koje imaju velikog uticaja na kompletan život, te na fizičko i mentalno zdravlje pojedinca. Sam stres je i ”okidač” za mnoge bolesti savremenog doba.
Bioenergetska terapija na daljinu pokazala se kao jako učinkovita i kod oslobađanja organizma od stresa. Nekoliko tretmana bioenergijom na daljinu vraća kompletan organizam u potpuni balans. Služi i kao preventiva protiv mnogih oboljenja (štitna žlijezda, srčana aritmija, fibromialgija…).

Bioenergija na daljinu – Bioenergetičar Muhamed Omerović

 

Kako pratiti aktivnosti bioenergetičara Muhameda Omerovića na Facebook-u?

Bioenergetičar Omerović svakodnevno dobija desetine poruka u inbox, a sve se odnose na to kako pratiti njegove aktivnosti na FB. Zbog toga još jednom će biti sve objašnjeno.

Za praćenje na FB profilu potrebno je u desnom donjem uglu, na velikoj profilnoj slici, ako koristite kompjuter, da izaberete jednu od ponudjenih opcija:

NE SLIJEDI, (UNFOLLOW) ako ovu opciju izaberete, nećete moći slijediti njegove aktivnosti na fb

SLIJEDI (DEFAULT)

VIDI PRVI (SEE FIRST)ako odaberete ovu opciju svi postovi na fb profilu prvo će vama biti prikazani i to u roku od nekoliko sekundi nakon što bilo šta bude objavljeno na zidu.

Da bi pratili aktivnosti ne morate bioenergetičara Omerovića imati u listi prijatelja na fb. Dovoljno će biti ako se samo odlučite da ga pratite na FB profilu ili FB stranici

Ako koristite smartfon ili tablet, opcije vam stoje ispod slike.

 

Kod FB stranice je slično s tim što ispod profilne slike u lijevom donjem uglu trebate lajkati stranicu, a pored toga vam stoje opcije isto kao i kod FB profila. Savjet je da ukoliko želite uvijek biti blagovremeno informisani odaberete opciju VIDI PRVI (SEE FIRST) jer ćete tako odmah nakon bilo kakvih objava biti obaviješteni na svom privatnom fb profilu.

Šta ne trebate nikako raditi tokom besplatnog grupnog tretmana sa distance?

-Nemojte zvati bioenergetičara Omerovića na messenger (ni video ni audio poziv) jer ometate live stream. Ukoliko neko ipak odluči da pozove, rizikuje mogućnost da bude blokiran, te nakon toga više neće nikako moći pratiti bioenergetičareve aktivnosti i seanse.

-Nemojte slati poruke bioenergetičaru Omeroviću u inbox.

-Nemojte zvati bioenergetičara Omerovića ni na koji broj telefona (uključujući Viber i Watsapp)

Sve to možete učiniti nakon tretmana.

Za one slabije upućene još jednom da napomenemo:

NIJE POTREBNO PRIJAVITI SE ZA BESPLATNI GRUPNI TRETMAN BIOENERGIJOM NA DALJINU. Kad vidite da je bioenergetičar Omerović online (UŽIVO), kliknite na to i slijedite upute.

Vezani članci:

Bioenergija na daljinu

Bioenergetičar Muhamed Omerović i njegova nova metoda liječenja

Koja bioenergetska metoda daje najbolje rezultate?

Da li će, nakon što je nestao, bol ponovo da se vrati?

Šta je bioenergija i kako pomaže?

Za sve dodatne informacije možete se obratiti pisanom porukom u inbox na fb profilu i fb stranici ili na email contact@fitandmorenow.com .

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YOUTUBE KANAL.

 

 

PODIJELI