Od 25. aprila 2020. svake subote grupni tretmani bioenergijom na daljinu za ograničen broj osoba

U protekle dvije godine, bioenergetičar Muhamed Omerović je u svojih 20 besplatnih grupnih tretmana bioenergijom na daljinu uspješno tretirao više od 50.000 osoba.

Nakon što se pokazalo da su rezultati postignuti na tim tretmanima izvanredno dobri, za neke bolesti, tegobe i povrede čak i bolji nego kad se tretman radi u tretmanu ‘’Face To Face’’, rodila se i ideja o redovnim tretmanima.

Ispovijest majke jednog 14-mjesečnog dječaka

Grupni tretmani za ograničen broj osoba nisu besplatni

S obzirom da se bioenergetičar Omerović bioenergijom bavi profesionalno, te da u Nizozemskoj ima firmu (fit & more now) registriranu za bavljenje alternativnom medicinom, nije u mogućnosti redovito obavljati tretmane besplatno.

Cilj nam je omogućiti osobama da se obrate bioenergetičaru kad imaju potrebu. Naravno, to je podrazumijevalo da su usluge svima dostupne. Tj. da ih svatko može sebi priuštiti.

Krenulo se u jedan veliki projekat izrade aplikacije za mobilne aparate.

Kako je to veliki i kompleksan projekat, koji iziskuje mnogo vremena i sredstava da se do kraja uradi kako treba, trebat će još podosta vremena dok se okonča.

Situacija izazvana pandemijom virusa Korona (COVID-19)  razlog za startanje grupnih tretmana

Današnja situacija sa pandemijom Korona virusa (COVID-19) u svijetu, te ogromne potrebe za Omerovićevim tretmanima bioenergijom na daljinu, natjerali su nas da improvizujemo.

Od 25. Aprila 2020 godine, svake naredne subote u 20 sati biće grupni tretmani za ograničen broj osoba.

Iz tehničkih trazloga, broj osoba koje mogu učestvovati na tretmanima, privremeno je ograničen na 50.

Cijena za ovu vrstu tretmana je 20 eura po osobi.

Uplatu i rezervaciju možete obaviti na web stranici https://omerovic.eu .

Ukoliko iz bilo kojih razloga niste u mogućnosti izvršiti uplatu ili rezervaciju na pomenutoj stranici, molimo vas da nas kontaktirate na Viber/WahtsApp btoj +31640198868.

Zašto plaćanje unaprijed?

Bioenergetičar Muhamed Omerović usluge za tretmane u ličnom kontaktu (Face To Face) naplaćuje tek ako osobe tokom tretmana osjete poboljšanje. Ukoliko ne osjete poboljšanje, nisu obavezni ni platiti tretman. Nikad, nigdje i niotkoga nije uzeo novac što tokom samog tretmana nije nastupilo poboljšanje. I po tome je jedinstven bioenergetičar Omerović.

Dugo je isti princip važio i za osobe u tretmanima na daljinu (do sad su to bili pojedinačni tretmani bioenergijom na daljinu). Osobe su obećavale da će platiti i nažalost, velika većina je pogazila svoje obećanje.

”Zahvaljujući” tim lažovima sad smo tu gdje jesmo. Kod tretmana na daljinu prvo novci pa rad, kao i svugdje u svijetu kad su slične usluge u pitanju.

Bioenergija na daljinu – Bioenergetičar Muhamed Omerović

Kod kojih bolesti, povreda i tegoba pomaže bioenergetičar Omerović?

Bioenergetski tretmani bioenergetičara Muhameda Omerovića pokazali su se jako djelotvornim i učinkovitim kod svih vrsta bolova, bez obzira da li je uzrok bola poznate ili nepoznate prirode. Doslovno, sve što boli.

Glavobolje, obične i migrenske, bolovi u križima, leđima, ramenima, laktovima, gležnjevima, šakama, nogama, kukovima, preponama, koljenima. Čak i ako su to bolovi od reumatskog artritisa, osteoporoze i drugih sličnih oboljenja. I te vrste bolova često budu u znatnom dijelu ublažene ili potpuno uklonjene.

Osobe sa vrtoglavicom, oslabljenim imunitetom, petnim trnom, teniskim laktom, te pojedini oblici depresije, razne anksioznosti, fobije takođe mogu koristiti Omerovićeve bioenergetske tretmane.

Opekotine, posjekotine, postoperativni problemi. Problemi sa disajnim organima, sinusi, uho, grlo, nos, bolovi u trbuhu (želučani problemi, masna jetra, lijena crijeva…. problemi sa probavom) te još mnogo toga.

Tretmanima je moguće tretirati i djecu.

Nažalost, nije moguće kod svih vrsta bolesti i povreda pomoći.

Na uspješnost Omerovićevih tretmana ne mogu računati osobe koje su oboljele od parkinsonove bolesti. Zatim osobe koje imaju epilepsiju, šizofreniju i osobe kod kojih je oštećen centralni ili periferni nervni sistem.

Tu se prije svega misli na osobe koje su imale moždani udar te je došlo do oštećenja mozga i na osbe kojima je tokom neke nesreće ili operacije oštećen i prekinut neki živac. Tim se osobama, najčešće ne može pomoći.

O bioenefgiji i liječenju bioenergijom na daljinu -bioenergetičar Muhamed Omerović

Šta je još potrebno, osim uplate za određeni termin, da bi se moglo prisustvovati grupnom tretmanu?

Pored uplate za odeđeni termin, neophodno je da osoba ima aktivan Facebook profil. Taj Facebook profil treba biti tako konfiguriran da je moguće poslati zahtjev za prijateljstvo.

Bioenergetičar Omerović će, kao i kod besplatnih grupnih tretmana, i ovaj put koristiti LIVE STREAM (video uživo) od Facebook-a. Za tu namjenu otvoren je novi Facebook profil. Taj Facebook profil je zatvorenog tipa i niko mu ne može poslati zahtjev za prijateljstvo niti može pratit aktivnosti na tom profilu.

Jedino osobe koje budu na taj profil dodate kao prijatelji moći će pratiti LIVE STREAM (video uživo) putem kojeg će bioenergetičar Omerović davati upute šta i kako da se radi.

Sa Omerovićem ćete moći komunicirati putem chat poruka.

Za sve one koji taj vid komunikacije još nisu koristili preporučujemo da pogledaju video sa poslednjeg besplatnog grupnog tretmana.

Nešto slično vas očekuje kad budete na plaćenom grupnom tretmanu u sljedeću subotu s tom razlikom da će biti maksimalno 50 osoba i da ćete moći lako iznijeti svoje probleme, a Omerović će se svakom od vas obratit ponaosob i svakome dati neophodne upute.

Prilikom rezervacije termina za tretman, obavezno unesite broj mobilnog telefona

Nakon što rezervirate termin za tretman, sa svakim od vas pojedinačno će biti stupljeno u kontakt putem Viber-a ili WhatsApp-a. Zbog toga je neophodno da prilikom rezervacije tretmana ostavite broj mobilnog telefona na kojem je instalirana i aktivirana Viber ili WhatsApp aplikacija.

Samir Čataković, vozač saniteta u Domu zdravlja u Cazinu – Iskustva osobe zaražene virusom Korona (COVID-19)

Osobe inficirane virusom Korona imaju tretman – besplatno

Sve osobe koje su inficirane virusom Korona, ukoliko se jave bioenergetičaru Omeroviću imat će besplatan tretman. Trebaju se javiti pisanom porukom na Viber/WhatsApp broj +31640198868 i bioenergetičar Omerović će ih kontaktirati.

Bioenergetičar Muhamed Omerović imao je do sada 17 osoba koje su nakon testiranja bile pozitivne na Korona virus. Namkon tretmana, svim osobama je bolje i one se trenutno vode kao osobe koje su ozdravile. Osim njih, bioenergijom je tretirano i 100-tinjak osoba koje nisu testirane na virus Korona, a imale su simptome koje imaju i osobe koje su testirane. Sve te osobe su nakon tretmana kod bioenergetičara Omerovića bez ikakvih simptoma i poteškoća

S obzirom da  nije poznato da još neko uspješno pomaže osobama zaraženim Korona virusom, bioenergetičar Omerović je odlučio da neće naplaćivati te tretmane, jer bi naplatom tretmana koristio monopolski položaj.

Bit će još besplatnih grupnih tretmana za neograničen broj osoba

Kao i do sada, i ubuduće će biti besplatnih grupnih tretmana za neograničen broj osoba. Bilo kad da ne mogne udovoljiti potrebama osoba koje mu se obraćaju za pomoć u pojedinačnim i plaćenim grupnim tretmanima, odazvaće se besplatnim grupnim tretmanom.

Na Facebook stranici Omerović - bioenergija kliknite na [Sviđa mi se]

Da bi ste mogli pratiti buduće besplatne tretmane bioenergijom na daljinu, neophodno je da lajkate Facebook stranicu Omerović – bioenergija.

 

Zinedin Mustedanagić – nogometaš:  Iskustva sa Omerovićevim bioenergetskim tretmanima na daljinu

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.

 

 

 

 

 

PODIJELI