Omerovićevi bioenergetski tretmani na daljinu sve traženiji u regiji

Cijena pristupa grupnom tretmanu sa distance je 20 eura, a za pojedinačne tretmane je 70 eura. Rezervaciju i uplatu moguće je uraditi preko web stranice .

Učinkovitost i djelotvornost Omerovićevog tretmana bioenergijom na daljinu – Ispovijest majke jednog 14-mjesečnog dječaka

Bioenergetičar Muhamed Omerović je poznato ime u svijetu alternativne medicine. Duži niz godina može ga se sresti na prostoru cijele EU, i naravno u zemljama Zapadnog Balkana.

Prije nepune dvije godine bio je prvi u svijetu koji je počeo raditi besplatne grupne tretmane za neograničen broj osoba. Za to je koristio LIVE STREAM (uživo video) od Facebook-a. Taj, do tada, nezapamćen način liječenja ljudi, izazvao je ogromno interesovanje, te podozrivost i osudu kako konvencionalne medicine, tako i poznatih alternativaca.

Kritizirali su ga čak i oni alternativaci koji su i sami radili tretmane na daljinu, ali pojedinačne, To su pravdali da se u grupnim tretmanima energija može ”zaprljati” te tako nanijeti više štete nego koristi.

Omerović se nije dao smesti. Ohrabren izvanrednim rezultatima koje, kako kaže, ni sam nije očekivao (preko 90 posto tretiranih osoba bilo je prezadovoljno rezultatima), nastavio je sa grupnim tretmanima.

Do sada je imao 20 besplatnih grupnih tretmana bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba. U tim tretmanima je tretirao više od 50.000 osoba širom svijeta. Doslovno od Kanade do Australije.

Osobe koje ne uspiju iz bilo kojih razloga rezervirati termin za tretman, mogu se javiti na telefon /Viber/WhatsApp broj: +31640198868 kako bi im se pomoglo i, eventualno, iznašlo alternativno rješenje.

Bioenergetičar Muhamed Omerović sa Ivicom Olićem neposredno nakon terapije, 17.10.2009.

Izliječio Ivicu Olića

Vratimo se koju godinu unazad.

Za Omerovića se javnost na prostoru Zapadnog Balkana malo više zainteresirala u studenom 2009. kada je na nevjerojatan način, u rekordno kratkom roku sanirao rupturu lista nogometašu Minhenskog Bayerna Ivici Oliću. Nakon toga, Olićeva karijera je krenula silovito uzlaznom putanjom.

Po oporavku, Olić je postao najbolji pojedinac Bavarskog kluba. Upravo zahvaljujući njegovim igrama i zgodicima, Olić je te sezone obezbijedio Bayernu igranje u finalu Lige Šampiona a sebi ulazak u red velikana europskog i svjetskog nogometa.

Steli iz Splita Omerović je samo jednim tretmanom bioenergijom na daljinu riješio bolove u peti.

Zašto plaćeni grupni tretmani?

Trenutno je previše osoba koje imaju potrebu za liječničkom pomoći, a ne mogu je još uvijek, zbog Korona krize, dobiti. Bar ne u obimu koji je potreban. Nema kretanja osoba između država, između gradova, u samim gradovima…Teško je do bilo koga doći. Sve je otežano. Ljudi mnogo pate.

Cilj nam je na ovaj način omogućiti osobama da se obrate bioenergetičaru kad imaju potrebu. Naravno, to je podrazumijevalo da su usluge svima dostupne. Tj. da ih svatko može sebi priuštiti.

U Nizozeskoj, gdje živi, ima registriranu firmu za bavljenje alternativnom medicinom (fit & more now). Samim tim, Omerović je i legitiman i legalan, što je velika rijetkost među alternativcima. S obzirom da se alternativnom medicinom bavi profesionalno, nije u mogućnosti sve tretmane obavljati besplatno.

Bilo je planirano da se sa plaćenim grupnim tretmanima krene kad bude aplikacija gotova. Rad na aplikaciji je obiman i ozbiljan posao i nije moguće uraditi ga preko noći.

Da ne bi zbog čekanja na aplikaciju čekali i potrebiti na tretman, Omerović se odlučio za plaćene grupne tretmane bioenergijom na daljinu za ograničen broj osoba. Iz tehničkih trazloga, broj osoba koje mogu učestvovati na tretmanima, privremeno je ograničen na 50.

Plaćeni grupni tretmani za ograničen broj osoba su, za sada, planirani svake subote u 20 sati.

Pored grupnih tretmana Omerović radi i pojedinačne tretmane. Pojedinačni tretmani su mnogo skuplji, pa samim time većem broju osoba nedostupni.

Nogometni trener Miodrag Radulović o svom iskustvu i iskustvu svojih nogometaša sa bioenergetičarem Omerovićem i  liječenjem bioenergijom na daljinu.

Koja je cijena i kako rezervirati termin za tretman?

Rukovodeći se trenutnom situacijom, te vodeći računa da tretmani budu dostupni i najširim masama a ne samo elitama, krenulo se sa cijenom koja je više nego prihvatljiva kad su grupni tretmani u pitanju.

Cijena pristupa grupnom tretmanu sa distance je 20 eura, a za pojedinačne tretmane je 70 eura. Rezervaciju i uplatu moguće je uraditi preko web stranice omerovic.eu .

Osobe koje, iz bilo kojih razloga ne uspiju rezervirati termin za tretman, mogu se javiti na telefon /Viber/WhatsApp broj: +31640198868 kako bi im se pomoglo i, eventualno, iznašlo alternativno rješenje.

Zašto plaćanje unaprijed?

Bioenergetičar Muhamed Omerović usluge za tretmane u ličnom kontaktu (Face To Face) naplaćuje tek ako osobe tokom tretmana osjete poboljšanje. Ukoliko ne osjete poboljšanje, nisu obavezni ni platiti tretman. Nikad, nigdje i niotkoga nije uzeo novac što tokom samog tretmana nije nastupilo poboljšanje. I po tome je jedinstven bioenergetičar Omerović.

Dugo je isti princip važio i za osobe u tretmanima na daljinu (do sad su to bili pojedinačni tretmani bioenergijom na daljinu). Osobe su obećavale da će platiti i nažalost, velika većina je pogazila svoje obećanje.

”Zahvaljujući” tim lažovima sad smo tu gdje jesmo. Kod tretmana na daljinu prvo novci pa rad, kao i svugdje u svijetu kad su slične usluge u pitanju.

Bioenergija na daljinu – Bioenergetičar Muhamed Omerović

Kod kojih bolesti, povreda i tegoba pomaže bioenergetičar Omerović?

 

Bioenergetski tretmani bioenergetičara Muhameda Omerovića pokazali su se jako djelotvornim i učinkovitim kod svih vrsta bolova, bez obzira da li je uzrok bola poznate ili nepoznate prirode. Doslovno, sve što boli.

Glavobolje, obične i migrenske, bolovi u križima, leđima, ramenima, laktovima, gležnjevima, šakama, nogama, kukovima, preponama, koljenima. Čak i ako su to bolovi od reumatskog artritisa, osteoporoze i drugih sličnih oboljenja. I te vrste bolova često budu u znatnom dijelu ublažene ili potpuno uklonjene.

Osobe sa vrtoglavicom, oslabljenim imunitetom, petnim trnom, teniskim laktom, te pojedini oblici depresije, razne anksioznosti, fobije, stres, takođe mogu koristiti Omerovićeve bioenergetske tretmane.

Opekotine, posjekotine, postoperativni problemi. Problemi sa disajnim organima, sinusi, uho, grlo, nos, bolovi u trbuhu (želučani problemi, masna jetra, lijena crijeva…. problemi sa probavom) te još mnogo toga.

Tretmanima je moguće tretirati i djecu.

Nažalost, nije moguće kod svih vrsta bolesti i povreda pomoći.

Na uspješnost Omerovićevih tretmana ne mogu računati osobe koje su oboljele od parkinsonove bolesti. Zatim osobe koje imaju epilepsiju, šizofreniju i osobe kod kojih je oštećen centralni ili periferni nervni sistem.

Tu se prije svega misli na osobe koje su imale moždani udar te je došlo do oštećenja mozga i na osbe kojima je tokom neke nesreće ili operacije oštećen i prekinut neki živac. Tim se osobama, najčešće ne može pomoći.

O bioenergiji i liječenju bioenergijom na daljinu -bioenergetičar Muhamed Omerović

Šta je još potrebno, osim uplate za određeni termin, da bi se moglo prisustvovati grupnom tretmanu?

Pored uplate za odeđeni termin, neophodno je da osoba ima aktivan Facebook profil. Taj Facebook profil treba biti tako konfiguriran da je moguće poslati zahtjev za prijateljstvo.

Bioenergetičar Omerović će, kao i kod besplatnih grupnih tretmana, i ovaj put koristiti LIVE STREAM (video uživo) od Facebook-a. Za tu namjenu otvoren je novi Facebook profil. Taj Facebook profil je zatvorenog tipa, a aktivnosti na profilu, pa i LIVE STREAM mogu pratiti samo osobe koje su dodate u listu prijatelja.

Tokom tretmana sa Omerovićem ćete moći komunicirati putem chat poruka.

Za sve one koji taj vid komunikacije još nisu koristili preporučujemo da pogledaju video sa poslednjeg besplatnog grupnog tretmana.

Nešto slično vas očekuje kad budete na plaćenom grupnom tretmanu, s tom razlikom da će biti maksimalno 50 osoba i da ćete moći lako iznijeti svoje probleme, a Omerović će se svakom od vas obratit ponaosob i svakome dati neophodne upute.

Prilikom rezervacije termina za tretman, obavezno unesite broj mobilnog telefona

Nakon što rezervirate termin za tretman, sa svakim od vas pojedinačno će biti stupljeno u kontakt putem Viber-a ili WhatsApp-a. Zbog toga je neophodno da prilikom rezervacije tretmana ostavite broj mobilnog telefona na kojem je instalirana i aktivirana Viber ili WhatsApp aplikacija.

Samir Čataković, vozač saniteta u Domu zdravlja u Cazinu – Iskustva osobe zaražene virusom Korona (COVID-19)

Osobe inficirane virusom Korona imaju tretman – besplatno

Sve osobe koje su inficirane virusom Korona, ukoliko se jave bioenergetičaru Omeroviću imat će besplatan tretman. Trebaju se javiti pisanom porukom na Viber/WhatsApp broj +31640198868 i bioenergetičar Omerović će ih kontaktirati.

Bioenergetičar Muhamed Omerović imao je do sada 17 osoba koje su nakon testiranja bile pozitivne na Korona virus. Namkon tretmana, svim osobama je bolje i one se trenutno vode kao osobe koje su ozdravile. Osim njih, bioenergijom je tretirano i 100-tinjak osoba koje nisu testirane na virus Korona, a imale su simptome koje imaju i osobe koje su testirane. Sve te osobe su nakon tretmana kod bioenergetičara Omerovića bez ikakvih simptoma i poteškoća

S obzirom da  nije poznato da još neko uspješno pomaže osobama zaraženim Korona virusom, bioenergetičar Omerović je odlučio da neće naplaćivati te tretmane, jer bi naplatom tretmana koristio monopolski položaj.

Bit će još besplatnih grupnih tretmana za neograničen broj osoba

Kao i do sada, i ubuduće će biti besplatnih grupnih tretmana za neograničen broj osoba. Bilo kad da ne mogne udovoljiti potrebama osoba koje mu se obraćaju za pomoć u pojedinačnim i plaćenim grupnim tretmanima, odazvaće se besplatnim grupnim tretmanom.

Na Facebook stranici Omerović - bioenergija kliknite na [Sviđa mi se]

Da bi ste mogli pratiti buduće besplatne tretmane bioenergijom na daljinu, neophodno je da lajkate Facebook stranicu Omerović – bioenergija.

Da li su rezultati Omerovićevih bioenergetskih tretmana placebo efekat?

Kad se pomene riječ BIOENERGETIČAR, većina ima predrasudu. Nažalost, zbog raznoraznih šarlatana koji se preferiraju kao bioenergetičari stvara se fama o prevarantima,  ljudima bez skurpula, koji su na sve spremni da se dočepaju nečijeg novca.

Ljudima je odmah pred očima slika osobe koja izvodi ritualne pokrete uz ustaljene priče…,

Osobe u nuždi, su od raznoraznih šarlatana prečesto izmanipulirane. Obećavano im je sve i svašta za sve vrste bolesti. Tako da su se pojavili ”bioenergetičari” koji liječe od svih bolesti a jedini uslov je da im vjerujete da vam mogu pomoći. Kako znaju često reći :”Ako ne vjerujete da će vam biti bolje nemože vam ni biti bolje”.

Nemali broj osoba osjetio je na svojoj koži njihovu ”bioenergiju i stručnost” i kad bi nakon nekoliko serija od po desetak tretmana rezultati izostali bili su optuženi da su oni sami krivi što im dotični ”bioenergetičar” nije bio u stanju pomoći.

Objašnjenje je bilo da oni njemu nisu vjerovali da im može pomoći te da je zbog toga izostao učinak. Naš savjet vam je, da kad naiđete na takvu osobu, koja vam na taj način uslovljava uspješnost tretmana, obavezno je zaobiđite.

Kod bioenergetičara Omerovića o tome nema ni govora. Rezultat njegovih tretmana nije placebo efekat. Jer, životinje i mala djeca ne znaju za placebo. Dovoljno govori i liječnički nalaz Dr Nevena Martinovića o učincima njegovih tretmana.

Liječnički nalaz iz kojeg se vidi kolika je učinkovitost Omerovićevih bioenergetskih tretmana.

Kako izgledaju Omerovićevi tretmani?

Kad su Omerovićevi tretmani u pitanju, bilo da prisustvujete njegovim tretmanima na daljinu ili Face To Face, ako još niste bili doživjet ćete prijatno iznenađenje.  To je nešto što još niste nigdje mogli vidjeti.

Objašnjenje koje slijedi je iz čisto praktičnih razloga, tj. da se ne objašnjava svakoj osobi ponaosob  kako radi bioenergetičar Omerović, te zbog toga usporedba sa ostalima koji se bave liječenjem bioenergijom i njihovim načinom liječenja.

Većina bioenergetičara današnjice (a tu su i osobe koje se izdaju za bioenergetičare) daju uputstva da se morate opustiti, namjestiti u određenom položaju, položaj dlanova da mora biti u određenom položaju da omogući prijem energije, te da strogo zabranjuju da prekrižite ruke i noge, smatrajući da se time otežava pa čak i onemogućava protok energije…I naravno, dosta njih (a ne svi) očekuju da se ubijedite da će vam biti bolje unaprijed vam sugerirajući što bi ste trebali osjetiti tokom tretmana; strujanje, toplotu i slično… Poenta je kod velikog broja njih uglavnom na tome šta ćete osjetiti tokom tretmana, a ostalo će doći naknadno.

Osnovno obilježje Omerovićeve metode liječenja je ruka na bolnom mjestu.

Osnovno obilježje Omerovićeve metode liječenja je ruka na bolnom mjestu. Nema nikakvih ritualnih radnji. Kod tretmana Face To Face to je ruka gospodina Omerovića, a kod tretmana na daljinu najčešće ruka osobe koja prisustvuje tretmanu, a može biti i bilo čija ruka. Na primjer, ako neko ima probleme sa plećkama ili leđima, logično je da bolesna osoba teško da može sama sebi držati ruke. U tom slučaju to radi osoba koja mu pomaže pri tretmanu.

I naravno, sad što je najzanimljivije, kad ste na Omerovićevim tretmanima ne morate vjerovati da će vam njegovi tretmani pomoći. Možete biti skeptik koliki želite. Ne morate se ni koncentrirati niti opustiti. Ruke i noge možete slobodno prekrižiti kako vam volja. Možete ako želite, doslovno, dubiti na glavi. Možete tokom tretmana pričati, pjevati, jesti, piti slušati muziku, čitati, gledati televiziju…spavati…Možete šetati, plesati, smijati se, plakati, telefonirati…(pogotovu kad je tretman sa distance, kad tim svojim postupcima ne iritirate druge). Ništa od toga ne utiče na ishod terapije.

I što je još najzanimljivije, i što je osobama koje traže njegovu pomoć i najbitnije, kod Omerovićevih tretmana rezultat je vidljiv još tokom same terapije.

Bioenergetičar Muhamed Omerović prilikom tretmana

Omerović vam savjetuje da ne pridajete važnost tome što ste osjetili tokom tretmana, tim raznim senzacijama (tako se zovu percepcije organizama kad je određena bioenergetska terapija u pitanju)… toplota, pulsiranje, strujanje, pošesto čak i osjećaj da se pod rukom nešto miče.

Na Omerovićevim tretmanima bitno je šta ćete osjetiti po okončanju tretmana, jer, bolovi i tegobe u većini slučajeva, doslovno nestaju još dok držite ruke na mjestu gdje je problem.

Do sada je njegove usluge koristilo više od 100.000 osoba iz više od 80 zemalja svijeta. Rezultati su fascinantni. Više od 90 posto osoba je prezadovoljno učincima tretmana.

Naravno, ima osoba kojima se na ovaj način ne može pomoći. Na svu sreću mnogo mnogo manje od onih kojima je moguće pomoći.

Nogometaš Zinedin Mustedanagić o svojim iskustvima sa bioenergetičarem Moerovićem i njegovim tretmanima na daljinu.

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.

 

 

PODIJELI