Omerovićevi bioenergetski tretmani uspješni u liječenju zaraženih sa COVID-19

Od 19 marta ove godine, ponukani mojim pozivom da nudim besplatnu pomoć osobama inficiranim virusom Korona, svakodnevno me kontaktiraju osobe iz cijelog svijeta. Viber, WhatsApp, Messenger, e-mail…zatrpani su porukama. Veoma malo imam vremena za odmor, ali halal bilo sve.

Piše: Muhamed OMEROVIĆ

Do sada mi se javilo 10 osoba sa konstatiranom dijagnozom da su inficirani virusom Korona, a brojao sam do 40 osoba koje sui male iste simptome koje imaju osobe zaražene virusom Korone, ali nisu bile testirane. S velikom radošću i ponosom moram da kažem da su se moje pretpostavke, da je tim ljudima moguće pomoći tretmanim bioenergijom na daljinu, obistinile.

Svima je nakon mojih tretmana postalo bolje. Liječenje zaraženih Korona virusom isto je kao i liječenje zaraženih virusom gripe. Potpuno isto vrijeme je potrebno da se postignu isti rezultati.

Uputio bih apel svima vama koji znate za nekog da je inficiran virusom Korona da mi se javi na Telefon/Viber/WhatsApp +31 640198868. Nudim svoju pomoć besplatno.

Ljekari konvencionalne medicine neka se ne boje mene. Neću im ja uzeti posao.

Apelovao bih na ljekare konvencionalne medicine da osobama zaraženim Virusom Korona sugerišu da me kontaktiraju. Vjerovatno je mnogima od njih moguće pomoći.

Mene se ne trebate bojati. Neću vam ja uzeti vaš posao. Pa vi ste školovani i obrazovani medicinari. Ja nemam medicinsku naobrazbu. Ja sam studirao pravo, a ne medicinu. I ovo što ja radim produkt je dara koji je od Boga, a ne znanja. Nije valjda da se toliki broj visokoobrazovanih medicinara boji jednog čovjeka koji se bavi alternativnom medicinom.

Osobe zaražene virusom Korona, što se ranije jave sve će im biti lakše pomoći.

Zajedno smo jači u borbi protiv Korone

Još jednom apelujem na sve vas koji ste direktno ili indirektno involvirani u suzbijanju pandemije Korona virusa da prenesete inficiranim saznanja da im je moguće pomoći na ovaj način. Besplatno je. Možda time spasite nečiji život.

Pogledajte video ispod. U videu je i ispovijest Samira Čatakovića, vozača saniteta u Domu zdravlja u Cazinu, jednog od zaraženih virusom Korona.

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal

 

PODIJELI