Web stranica fitandmorenow.com poštuje Vašu privatnost. Ova izjava o privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupljamo o Vama kada koristite ove web stranice i dogovarate suradnju.

Koje osobne podatke prikupljamo i kako?

Osobni podaci su informacije pomoću kojih Vas se može identificirati kao pojedinca, kao što su ime i prezime, adresa, poslovna email adresa, online identifikatori (cookies, IP adresa), interesi, uzorci ponašanja na internetu i informacije koje se tiču isključivo Vas kao pojedinca. Osobne podatke prikupljamo dok koristite ove web stranice, ispunjavanjem kontakt obrasca i pomoću kolačića.

Za što koristimo osobne podatke?

Vaše osobne podatke koje prikupljamo dok koristite ove web stranice i/ili dogovarate tretman koristimo u svrhu komunikacije vezano za Vaš upit, da poboljšamo Vaše iskustvo korištenja web stranica, za kreiranje novog relevantnog i korisnog sadržaja na ovim web stranicama, te za dogovor i pružanje stručne usluge. Vaše podatke nećemo dijeliti s trećim stranama.

Pristup podacima i pravo izmjene

U svakom trenutku imate pravo zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, izmjenu ili brisanje Vaših osobnih podataka, a za slučaj da se Vaši osobni podaci koriste za dodatne svrhe za to će se prethodno tražiti Vaš pristanak.

Što su kolačići i što možete poduzeti u vezi s njima?

Ove web stranice koriste kolačiće, male tekstualne datoteke koje se spremaju u web preglednik posjetitelja web stranica u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. fitandmorenow.com koristi kolačiće za upoznavanje preferencija posjetitelja, za praćenje podataka u aplikacijama kao što je Google Analytics, a sve to kako bismo na web stranici pružili još korisnije sadržaje za naše klijente. Ako želite možete onemogućiti kolačiće u postavkama Vašeg web preglednika, no u tom slučaju nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranica. Za više informacija posjetite stranicu About Cookies.

Druge web stranice

Ove web stranice mogu sadržavati poveznice na druge web stranice. Ova izjava o privatnosti se odnosi samo na ovu web stranicu. Kada putem poveznica dođete na druge web stranice trebate pročitati njihove izjave o privatnosti.

PODIJELI