Tretmani zaraženih Korona virusom

 Piše: Muhamed OMEROVIĆ

Zbog novonastale situacije sa Korona virusom, bio sam prinuđen prekinuti turneju po Hrvatskoj. Žao mi je svih onih koji su se nadali i radovali susretu sa mnom. Međutim, nije  se moglo drukčije. I tad, a i sad sam siguran da sam potpuno ispravno postupio.

Bilo bi potpuno neodgovorno da sam počeo putovati iz mjesta u mjesto, pogotovu što je rezerviranje termina za tretman bilo uzelo prilično maha, što bi istovremeno dovelo do okupljanja većeg broja osoba na jednom mjestu.

Bilo bi to upravo suprotno preporuci vlasti da se izbjegnu sva okupljanja.

 

Poslije uskrsa ponovo u Hrvatskoj

Uskoro, nadam se odmah iza Uskrsa, ako poduzete mjere dadnu očekivane rezultate, dolazim ponovo. Nastavit ćemo tamo gdje smo stali. A za vas koji imate probleme s kojim vam je teško čekati moj ponovni dolazak, na raspolaganju su vam tretmani bioenergijom na daljinu.

Javite se. Pošaljite poruku na Viber/WhatsApp povezan sa Nizozemskim brojem 0031640198868 da se dogovorimo.

 

Besplatan tretman za zaražene Korona virusom

Osobama koje su zaražene Korona virusom nudim besplatni tretman. S obzirom da sam u poslednje dvije godine bioenergijom na daljinu tretirao uspješno više od 40.000 osoba, a među njima je bilo i dosta osoba sa raznim virusnim oboljenjima. Na obostrano zadovoljstvo rezultati su iznenađujuće dobri.

Iskren da budem u početku sam mislio da nije moguće pomoći nekome ko je inficiran virusom, pogotovu što je konvencionalna medicina tu potpuno nemoćna osim ako se izuzmu preventivna djelovanja (tu mislim na cjepivo).

Osobama koje su bile inficirane virusom gripe, doslovno se tokom tretmana stabilizirala tjelesna temperatura, (nerijetko i sa punih 39 stupnjeva se spuštala na normalnih 36,5 do 37), a tegobe poput glavobolje, kašlja, curenja nosa i sličnog su prestajale.

Korona virus nije isto što i virus gripe ali je virus i vrijedilo bi pokušati. Pogotovu što bi sve to bilo vrlo lako izvesti tretmanom bioenergije na daljinu.

Osobe zaražene Korona virusom, neka se jave tekstualnom porukom na Viber/WhatsApp povezan sa nizozemskim brojem 00316401988 i sve ćemo brzo regulirati. Za njih je tretman – besplatan.

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal

 

PODIJELI