Besplatni grupni tretman bioenergijom na daljinu u subotu, 22-02-2020 u 20 sati

Omerović - bioenergija

 

Nakon duže vremena na redu je još jedan grupni tretman bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba.

Ovaj besplatni tretman je prvi u ovoj godini a ukupno 18 po redu otkako je bioenergetičar Omerović počeo da praktikuje ovaj vid liječenja.

U 17 besplatnih tretmana koji su bili u periodu od 2. juna 2018. pa do danas, Omerović je svojom metodom, jedinstvenom u svijetu, tretirao više od 40.000 osoba.

 Ono što sve vrijeme karakteriše Omerovićevu metodu liječenja bioenergijom, (DODIR RUKOM) biće neophodno i u subotu, 22. februara 2020. godine u 20 sati.

 

Osobe koje budu željele na ovaj način da se podvrgnu tretmanu moraće same biti u stanju držati vlastite ruke na bolnom mjestu ili da obezbijede prisustvo neke druge osobe koja bi im pomogla, tako što bi umjesto njih položila ruke na bolno mjesto.

 

Jako je bitno napomenuti da ruke (dlanovi) uvijek idu na bolno mjesto.

 

Učestvovati mogu svi bez obzira na rasu, vjeru, pol, jezik, naciju, socijalni status i TRETMAN JE BESPLATAN ZA SVE.

Jedino što očekujemo od vas nakon tretmana jesu reakcije, i to što je moguće više detalja. Poželjno bi bilo da dobijemo što je moguće više video zapisa (ne dužih od 2 minuta), a radovaće nas i vaši tekstualni zapisi. Filmove šaljite na Watsapp i Viber povezan sa holandskim brojem 0031 640 19 88 68, a tekstualne poruke možete napisati i direktno ispod videa koji će kasnije biti objavljen na Facebook stranici.

Lajkanje Facebook profila je preduslov za prisustvovanje tretmanu

Dosadašnji tretmani su išli preko privatnog Facebook profila koji je u međuvremenu, popunjen.

Radi toga, a i radi razdvajanja privatnog i poslovnog, prelazimo na Facebook stranicu Omerović – bioenergija. Tako će i live stream ići sa te Facebook stranice. Nemojte video tražiti na privatnom profilu. Nećete ga naći.

Znači, ko ne bude lajkao Facebook stranicu Omerović – bioenergija najvjerovatnije da neće moći prisustvovati besplatnom grupnom tretmanu.

Nikakva posebna prijava nije potrebna.

Liječnički nalaz iz kojeg se vidi učinkovitost Omerovićevih tretmana.

 

Kod kojih vrsta bolesti i tegoba osobe mogu očekivati poboljšanje nakon tretmana?

 

Omerović svojim bioenergetskim tretmanima pomaže  skoro svih vrsta bolova bez obzira na to da li je uzrok bola poznatog ili nepoznatog porijekla..

Znači, ako nekog bole leđa, pa je bol otišao i niz nogu i najčešće kod takvih osoba se zadrži duži period u jednom dijelu noge ( u butini ili listu), treba držati tamo ruke gdje je bol najintenzivnija, a ne tamo odakle je krenulo sve, i najčešće sama ta bol zna biti zanemarljiva u odnosu na bol u nozi.

Za sinuse, ruku na sinusima. Za stomak ruke na stomaku. Za glavu ruke na glavi, Za koljena ruke na koljenima….

Malo smiješno izgleda sve ovo nabrajanje, ali smo sigurni da će opet tokom tretmana biti stotine istih pitanja. Na samom početku dobit ćete upute i ne očekujte da se svakome pojedinačno odgovori za njegov problem.

Znači, ako vas boli glava nećete držati ruke na koljenima i obratno.

Bioenergija na daljinu – Bioenergetičar Muhamed Omerović

 

Prestanak pušenja?

 

Veliki je broj osoba koje su uz pomoć Omerovićevih besplatnih grupnih tretmana bioenergijom na daljinu ostavile pušenje. Za sve vas koji bi ste da prestanete pušiti, ili da se riješite problema sa alkoholom ili drogom, ovo je izvanredna prilika da pokušate. Možda vam se posreći.

Potrebno je prvih pola sata držati jednu ruku na tjemenu, a drugu na potiljku. Drugih pola sata jednu ruku držati na vratu, a drugu na tjemenu…(tretman će trajati samo sat vremena, a inače idealno bi bilo za tu vrstu problema bar još toliko vremena).

Ostavljanjem komentara ispod videa dajete Omeroviću ovlaštenje da vaš komentar (dalje) publikuje

Svi vaši komentari ispod videa ili u privatnim porukama postaju vlasništvo bioenergetičara Omerovića, te će neki od njih vjerovatno biti i publikovani u raznim medijima.

Dakle, ukoliko ste komentarisali video, ili nečiji komentar, saglasni ste da Omerović ima pravo vaš komentar dalje publikovati.

Jedino poruke upućene preko e-maila biće tretirane kao poruke čiji sadržaj treba da ostane neotkriven.

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal

PODIJELI