Besplatni grupni tretman bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba u nedjelju 10 maja (svibnja) 2020. u 20 sati i 30 minuta

Omerovićevi tretmani bioenergijom na daljinu, zbog svoje djelotvornosti i učinkovitosti veoma su popularni i traženi.

Ispovijest majke jednog 14-mjesečnog dječaka

Potražnja za tim tretmanima je pojačana sad u doba Korona krize, kad se ne može do ljekara, do apoteke, do fizijatra, do fizioterapeuta… Kad je sve stalo.

Zbog Korona krize, bioenergetičar Muhamed Omerović je, počev od 19. aprila na usluzi svakodnevno sa pojedinačnim tretmanima, a grupni plaćeni tretmani su svake subote u 20 sati.

Pošto su ti grupni tretmani, iz tehničkih razloga, limitirani te dostupni ograničenom broju osoba, bioenergetičar Omerović s vremena na vrijeme odradi besplatni grupni tretman za neograničen broj osoba.

Bilo bi idealno, kad bi ti besplatni grupni tretmani bili svakodnevni, ali to je nerealno očekivati jer se bioenergetičar Omerović profesionalno bavi liječenjem bioenergijom (jedan je od rijetkih alternativaca koji je i legalan i legitiman).

Od izbijanja krize već su bila dva grupna tretmana bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba (28. marta i 18 aprila)  na kojima je bilo prisutno više od 3000 osoba.

Potrebe za njegovim tretmanima trenutno su takve da se odlučio za još jedan besplatni grupni tretman za neograničen broj osoba.

U nedjelju, 10-5-2020- u 20 sati i 30 minuta na rasporedu je (21 po redu) besplatni grupni tretman bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba.

 

Da bi ste mogli pratiti Omerovićeve grupne tretmane neophodno je da lajkate Facebook stranicu Omerović – bioenergija

Kako prisustvovati Besplatnom grupnom tretmanu? Morate li se prijaviti?

Da bi ste mogli pratiti Omerovićeve grupne tretmane neophodno je da lajkate Facebook stranicu Omerović – bioenergija, jer će LIVE STREAM (VIDEO UŽIVO) ići sa te stranice.
Kad lajkate stranicu, kliknite na dugme Praćenje, pa selektirajte opcije kao što je to ovdje na slici [Vidite prvi, i Uključeno (Highlight Posts)].

Kad počne tretman bićete zamoljeni da podijelite video na svom zidu, na zidu od nekog prijatelja ili u neku grupu.

Dijeljenje nije preduslov učestvovanja na tretmanu, ali bi bilo poželjno i fer prema drugima koji ne znaju da ovako nešto postoji i funkcioniše. Što bi rekli u Bosni :”Osevapite se”. Podijelite da se i drugi okoriste. Još ako se zna da što je veći broj učesnika tretmana – to su rezultati sve bolji, razlog je više da video podijelite.

Jer, kad bioenergetičar Omerović, koji živi od toga, želi besplatno da pomogne što većem broju osoba, zašto bi vama, kojim ništa od ovoga ne zavisi, bio problem podijeliti video, da se još neko okoristi.

 

O bioenergiji i liječenju bioenergijom na daljinu Bioenergetičar Muhamed Omerović

Da li su učinci Omerovićevih bioenergetskih tretmana posljedica palcebo efekta?

Vlada pogrešno mišljenje da vam neće biti bolje ukoliko sami sebe ne ubijedite unaprijed da će vam od određene terapije biti bolje. To nije slučaj kod Omerovićevih bioenergetskih tretmana. Ne morate uopšte vjerovati da će vam biti bolje. Možete biti skeptik koliki hoćete.

Jedini preduslov za uspjeh terapije je da sami sebi držite ruke na mjestu gdje je problem dok traje tretman ili da dozvolite nekome drugom ko je u tom trenutku uz vas  da drži svoje ruke na vašem bolnom mjestu.

Osobe koje imaju više problema mogu angažovati čak i veći broj osoba koje će im pomagati tokom tretmana. Obično se svi žale da imaju manjak ruku u odnosu na broj problema.

Naravno, držati ruke treba kad bioenergetičar kaže da treba i zato LIVE STREAM (VIDEO UŽIVO), da bi se istovremeno dalo uputstvo svim onima koji učestvuju u tretmanu, a ne za slanje energije preko interneta i slične gluposti.

Jer, energija o kojoj je riječ, koja pomaže, ne putuje nikud. Ona je već tu. Svugdje oko nas. I ta energija, neko je zove kosmička, neko Božanska, neko univerzalna, prožima cijeli kosmos. Da nije te energije, kosmos bi se raspao.

Zinedin Mustedanagić o svojim iskustvima sa tretmanima bioenergijom na daljinu

Da li prekrižene (prekrštene) ruke i noge smetaju ”protoku energije”?

 Ne morate ni opušteno sjediti ili ležati. Doslovno, možete dubiti na glavi. Ruke i noge mogu vam biti u položaju u kojem želite. Obično vlada mišljenje da ne smiju biti ukrštene…

Kad ste kod Omerovića na tretmanu, noge ako želite i ako vam tako odgovara možete staviti i za vrat. Dakle, noga preko noge, naravno može i ne utiče ni na konačan ishod terapije niti šta ometa , niti usporava ili otežava, niti ubrzava,  a kamo li da pravi kratak spoj, kako neuki misle.

Znači, dok treje bioenergetski tretman slobodno možete čitati, pjevati, jesti, piti, gledati tv, slušati muziku. Bitno je samo da ruka ili ruke, vaše ili osobe koja vam pomaže, budu na mjestu gdje je problem.

Tretmanu mogu prisustvovati svi bez obzira na rasu, vjeru, političko ubjeđenje, spol, dob, socijalni status i za sve je tretman besplatan.

Koliko osoba može pratiti tretmane sa jednog aparata (telefon, tablet, kompjuter)?

 S obzirom da Omerović ne koristi video uživo za slanje energije već za davanje uputstva, logično je da može veliki broj osoba pratiti njegove tretmane slušajući uputstva preko određenog aparata.

Čak, ako imate osobu koja nema internet, a možete joj prenositi uputstva koja daje bioenergetičar omerović (na primjer pozivom na telefon) i te osobe mogu na taj način prisustvovati besplatnom grupnom tretmanu bioenergijom na daljinu.

Bioenergija na daljinu – Bioenergetičar Muhamed Omerović

Kod kojih bolesti, povreda i tegoba pomaže bioenergetičar Omerović?

Kao što je poznato, bioenergetičar Omerović svojom metodom liječenja bioenergijom na daljinu, postiže izvanredne rezultate kod mnogih vrsta bolesti, povreda i psihičkih smetnji.

Bioenergetski tretmani bioenergetičara Muhameda Omerovića pokazali su se jako djelotvornim i učinkovitim kod svih vrsta bolova, bez obzira da li je uzrok bola poznate ili nepoznate prirode. Doslovno – sve što boli.

Glavobolje, obične i migrenske, bolovi u križima, leđima, ramenima, laktovima, gležnjevima, šakama, nogama, kukovima, preponama, koljenima. Čak i ako su to bolovi od reumatskog artritisa, osteoporoze i drugih sličnih oboljenja. I te vrste bolova često budu u znatnom dijelu ublažene ili potpuno uklonjene.

Osobe sa vrtoglavicom, oslabljenim imunitetom, petnim trnom, teniskim laktom, te pojedini oblici depresije, razne anksioznosti, fobije, stres, takođe mogu koristiti Omerovićeve bioenergetske tretmane.

Opekotine, posjekotine, postoperativni problemi. Problemi sa disajnim organima, sinusi, uho, grlo, nos, bolovi u trbuhu (želučani problemi, masna jetra, lijena crijeva…. problemi sa probavom) te još mnogo toga.

U grupnim tretmanima je moguće tretirati i djecu.

Nažalost, nije moguće kod svih vrsta bolesti i povreda pomoći.

Ko ne može računati na pomoć bioenergetičara Omerovića?

Na uspješnost Omerovićevih tretmana ne mogu računati osobe koje su oboljele od parkinsonove bolesti. Zatim osobe koje imaju epilepsiju, šizofreniju i osobe kod kojih je oštećen centralni ili periferni nervni sistem.

Tu se prije svega misli na osobe koje su imale moždani udar te je došlo do oštećenja mozga i na osobe kojima je tokom neke nesreće ili operacije oštećen ili prekinut neki živac. Tim se osobama, najčešće ne može pomoći.

Samir Čataković – iskustva zaraženog virusom Korona (COVID-19)

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.

 

PODIJELI