Bioenergetičar Muhamed Omerović u Rijeci od 10. rujna 2019.

Bioenergetičar Muhamed Omerović 10. Rujna 2019. ponovo dolazi u Rijeku. U Rijeci će ostati nekoliko dana jer, osim Rijeke planirao je posjetiti Split, Pulu, Umag i Zagreb.

Tretmani će biti obavljeni u dva vremenska termina; jutarnjem (oko 10 sati) i večernjem ( 17, odnosno 18,30 sati, ovisno koji je dan) u grupama od po 15-ak osoba. Bioenergetičar Omerović će i ovaj put ordinirati u Sportskoj dvorani Mavrinci, na Mavrincima, općina Čavle.

 

Prijave za tretmane

 

U cilju što boljeg planiranja te da se izbjegne mogućnost da dođete do bioenergetičara a da ne možete prisustvovati tretmanu bit će neophodno da se predbilježite za tretman. To možete učiniti pozivom na broj 0911-156-353. Javit će vam se Tihomir Tomić.

 

Da li ćete i kada platiti tretman i koja je cijena usluga bioenergetičara Omerovića?

 

Pošto se bioenergetičar Muhamed Omerović profesionalno bavi liječenjem bioenergijom, normalno je da za pružanje usluge očekuje i traži novčanu nadoknadu. 

Cijene tretmana za osobe u Rijeci su, kao i prošli put, 250 kn. U svim ostalim mjestima cijena je 350 kn. Razlika u cijeni je iz želje bioenergetičara da i na ovaj način Riječanima iskaže svoju zahvalnost za podršku koju su mu pružili svih ovih godina.

Dakle, svi koji dođu na tretman u Rijeku, bez obzira odakle dolazili, platit će samo 250 kuna po tretmanu.

Specifičnost Omerovićeve bioenergetske metode kojom liječi je da su rezultati vidljivi tokom samog tretmana. Dakle, osobe u toku same seanse osjećaju veliko olakšanje, a često i potpuni nestanak tegobe, odnosno problema zbog kojeg su došli.

Osobe koje ne osjete poboljšanje tokom tretmana nisu obavezne platiti bioenergetski tretman.

Liječenje bioenergijom je – proces

 

Liječenje boenergijom je, kao i svi drugi oblici liječenja – proces. Kao što kod drugih oblika liječenja skoro ništa nije moguće uraditi jednom tabletom, injekcijom, čajem, masažom ili slično, tako isto ni bioenergijom (uglavnom) nije moguće sve riješiti jednom terapijom.

Iako je rezultat vidljiv tokom samog tretmana ili neposredno nakon tretmana, da bi se došlo do optimalnog rezultata nedovoljna je samo jedna terapija.

To je i logično, pa mnoge osobe s tim nemaju problema. Znaju da , kako često sami kažu, bol ili bolest nije ni nastao u  kratkom roku, pa nije realno ni očekivati da sasvim nestane za kratko vrijeme.

Idealno bi bilo da se prisustvuje na najmanje četiri tretmana (terapije) u kratkom vremenskom razmaku. Najbolje četiri dana zaredom. Zatim da se napravi stanka od sedam do 10 dana pa po potrebi eventualno, ponoviti. Ali to mora svako za sebe da odluči.

Bioenergija na daljinu – Bioenergetičar Muhamed Omerović

Kod kojih se bolesti i povreda treba obratiti bioenergetičaru Omeroviću?

 

Osobe su često sklone bioenergetičaru ići samo za bolesti nepoznatog porijekla. Ili pak za povrede i bolesti za koje nigdje nisu našli lijeka, pa im je odlazak bioenergetičaru poslednja nada.

Čaesto se čuje kako neko zna reći: ”Ja znam od čega je to meni. To sam se ja  udario…podigao teško…loše držanje imam kad sjedim…od stresa… i nije to za bioenergetičara. To je za doktora.” I slično.

 Upravo to je velika greška. Bioenergetičar Muhamed Omerović svojom jedinstvenom metodom liječenja, koju je razvio kroz 24 godine koliko se bavi bioenergijom, uspješno i u veoma kratkom roku, rješava upravo te  probleme i tegobe koji nastaju u svakodnevnom životu: na poslu, u kući, na ulici, na sportskom terenu, u lovu, u ribolovu itd.

 

Sportske povrede – specijalnost bioenergetičara Muhameda Omerovića

 

Kao rijetko ko u svijetu, uspijeva, u većini slučajeva, čak i najteže sportske (fizičke) povrede riješiti za kratko vrijeme.

Obično dva do tri tretmana budu sasvim dovoljna da se riješite bolova u koljenima, ramenima, leđima, vratu, stomaku…

Bezbroj je sportista iz cijelog svijeta kojima je i najteže povrede mižića, tetiva i zglobova izliječio bioenergetičar Omerović i to za samo par dana.

Jer, specijalnost bioenergetičara Muhameda Omerovića su sportske povrede.

I to počev od najbezazlenijih upala izazvanih naporima prilikom takmičenja ili trenažnog procesa, pa raznih kontuzija mižića, tetiva, kostiju, sa ili bez hematoma, distorzije zglobova pa do ozbiljnijih istegnuća i ruptura mišića i tetiva.

 

Kod bioenergetičara Omerovića su mnoga svjetska zvučna imena našla rješenje za svoje sportske povrede

 

Sam Omerović kaže da mu je teško sjetiti se svih znanih i manje znanih jer riječ je o desecima tisuća osoba kojima je pomogao.

Sportaši su mu najčešći gosti, a i najdraži pacijenti. Ima tu i političara, novinara, umjetnika, liječnika, fizijatara, fizioterapeuta, osoba s estrade i mnogo ‘običnih’ ljudi.

Ovdje ćemo pobrojati samo neke od njih. Ivica Olić, nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac, vaterpolo reprezentativci Hrvatske Šetka, Sukno, Garcia…  Zatim, makedonske nogometne legende Saša Ćirić i Žanko Savov. Ruski zlatni olimpijac iz Seula 1988. Aleksej Prudnjikov. Dinamova legenda Marko Mlinarić. Džudo reprezentativci BiH Harun Sadiković i Petar Zadro. Bivši svjetski i evropski tekvando prvak Agim Murtić. Vratar FC Zürich Osman Hadžikić

Tu su još Roman Bezjak, Stefan Ristovski, Damir Milinović, Ahmad Sharbini, Mateo Hrvatin, Ivica Golik… Treneri Darije Kalezić, Miodrag Radulović. Holandski nogometaši Arjen Swinkels i Purrel Fränkel. Australski nogometni reprezentativac Rostyn Griffiths. Japanski nogometaši Tadaaki Hirakawa, Tatsuya Tanaka, Genki Haraguchi i mnogi drugi.

 

Šta sve još liječi bioenergetičar Muhamed Omerović?

 

Doslovno, tisuće osoba sa glavoboljama, običnim i migrenskim, našlo je spas kod bioenergetičara Muhameda Omerovića.

Bolove u rukama, nogama, kukovima, šakama, laktovima, ramenima…

Razne povrede kostiju, mišića, zglobova, tetiva (teniski lakat, razna istegnuća, kontuzije sa ili bez hematoma)

Probleme sa sinusima.

Postoperativne bolove.

Petni trn, kalcifikati u ramenu i još mnogo toga.

 

Da li bioenergija pomaže kod stresa i oboljenja izazvanih stresom?

 

Stres je jedan od glavnih problema modernog čovjeka. Okidač za većinu bolesti. Bioenergijom protiv stresa postižu se izvanredni rezultati.

Isto tako kod blažih oblika depresije, bioenergetska terapija daje izvanredne rezultate.

Razne fobije, anksioznosti, panični napadi, hiperventilacija…sve se to da riješiti uz pomoć bioenergetskih tretmana Muhameda Omerovića.

Postoperativni oporavak uz pomoć njegovih tretmana bude skraćen i do 70 posto.

 

Kako izgleda (NOVA odnosno GRUPNA) metoda po kojoj bioenergetičar Omerović radi ?

 

”GRUPNA METODA” se odvija u ličnom prisustvu bioenergetičara i njegovom aktivnom sudjelovanju. Od metode ”SA DISTANCE” uzeto je to da ruke na bolnom mjestu drži pacijent sam ili neko drugi ko je u njegovoj pratnji. Ruke drže najmanje pola sata neprekidno.

Ono što karakteriše metodu ”FACE TO FACE” prisutno je i u ovoj metodi gdje, nakon pola sata, ( nakon što osobe same sebi drže ruke na bolnim mjestima), bioenergetičar pojedinačno svakom od prisutnih provjeravam stanje bolnog ili povrijeđenog mjesta i po potrebi polažem svoje ruke.

Dužina zadržavanja bioenergetičarevih ruku na bolnom mjestu je svega nekoliko minuta, a rezultat je znatno bolji nego kod tretmana ”FACE TO FACE”. Reakcije skoro da izostaju ili su takvog intenziteta da nisu vrijedne pomena.

Jedini nedostatak  je dužina samog tretmana. Sam tretman traje dva do tri sata.

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.

PODIJELI