Vrhunski bioenergetičar Omerović ponovo u Hrvatskoj! Njegova nevjerojatno učinkovita i djelotvorna metoda liječenja omiljena naročito među sportašima.

Bioenergetičar Muhamed Omerović osmislio je i jedini u svijetu primjenjuje metodu liječenja bioenergijom kod koje su rezultati vidljivi već tokom samog tretmana, i to kod više od 90 posto osoba sa svim vrstama povreda, bolesti i tegoba. Rezervirajte termin preko oficijelne web stranice (kliknite OVDJE  )ili pozivom na broj 095-536-7952 i iskoristite priliku da posjetite Omerovića u svom gradu:

Dodatne informacije i prijave za tretmane

U cilju što boljeg planiranja te da se izbjegne mogućnost da dođete do bioenergetičara a da ne možete prisustvovati tretmanu bit će neophodno da se predbilježite za tretman. Termin za tretman možete rezervirati putem ove web stranice, (kliknite OVDJE ) ili pozivom na telefon 095-536-7952. Javit će vam se Tihomir Tomić.

Da li ćete i kada platiti tretman i koja je cijena usluga bioenergetičara Omerovića?

Pošto se bioenergetičar Muhamed Omerović profesionalno bavi liječenjem bioenergijom (legalan je i legitiman jer je u Nizozemskoj registriran kao neko ko se oficijelno bavi alternativnom medicinom) , normalno je da za pružanje usluga očekuje i traži novčanu nadoknadu. 

Cijena tretmana je 350 kn po osobi.

Specifičnost Omerovićeve bioenergetske metode kojom liječi je da su rezultati vidljivi tokom samog tretmana. Dakle, osobe u toku same seanse osjećaju veliko olakšanje, a često i potpuni nestanak tegobe, odnosno problema zbog kojeg su došli.

Osobe koje ne osjete poboljšanje tokom tretmana nisu obavezne platiti bioenergetski tretman.

Kojom metodom liječi bioenergetičar Omerović?

Bioenergetičar Omerović (Omerović – bioenergija) liječi po metodi koju je sam osmislio. Metoda je nastala kroz 25 godina, koliko se Omerović bavi bioenergijom.

Osnovna karakteristika njegove metode liječenja je ruka na bolnom mjestu.

Znači, uvijek ruke na bolnom mjestu.

Najjednostavniji i najbolji opis njegove metode dao je nedavno jedan zadovoljni pacijent koji je to pokušao objasniti prijatelju. Napisao je doslovno sledeće: ”Omerović vam rukama pipa bolno mjesto dok bol ne prestane.”

Upravo to se dešava. Pipanjem prstima bolnog mjesta i stalnim propitivanjem: ”Boli li?”, Omerović rukama dira bolno mjesto i na neobjašnjiv način, bol ili tegoba se pod njegovim rukama smanjuju, a nerijetko i potpuno nestaju.

Već dvije godine Omerović radi po jednoj kombinovanoj metodi koju je sam nazvao ”NOVA METODA”.

 

NOVA METODA je po svojoj biti grupna metoda liječenja bioenergijom i sastoji se iz dva dijela.

PRVI DIO je grupni dio i traje pola sata. Za tih prvih pola sata osobe koje su prisutne (obično su to manje grupe od po 15-20 osoba) same sebi drže ruku ili ruke na bolnim mjestima.

U DRUGOM DIJELU, svako pojedinačno dolazi do bioenergetičara Omerovića gdje on svojim prstima opipava bolno mjesto i polaže dlanove.

Omerović je po mnogo čemu jedinstven. Čak ni novac ne uzima ako tokom tretmana nije došlo do poboljšanja.

Osobe koje ne osjete poboljšanje tokom tretmana (a takvih je oko 10% od ukupnog broja osoba koji mu se jave sa raznim zdravstvenim problemima i tegobama) nisu obavezne ništa platiti.

Liječnički nalaz iz kojeg se vidi kolika je učinkovitost Omerovićevih tretmana.
Liječnički nalaz iz kojeg se vidi kolika je učinkovitost Omerovićevih tretmana.

Liječenje bioenergijom je – proces

 

Kao i kod svih drugih oblika liječenja, i liječenje bioenergijom je proces. Doduše, neškodljiv proces u kojem se mnogo šta dešava u kratko vrijeme, ali najčešće se ne može i ne rješava sve odjednom.

Svako od nas, kad ima kakav problem, bio bi više nego zadovoljan kad bi znao da će odlaskom kod ljekara, travara, kiropraktičara ili bioenergetičara, problem zbog kojeg ide umanjiti za 20%. I na to bi se svi odreda stavili svoj potpis.

Međutim, kad dođu kod bioenergetičara, tad je u svakom od nas postaje pomalo megaloman. Da nam je sve odjednom da se riješi, pogotovu kad shvatimo da se za nekoliko minuta bolovi umanjuju, a nerijetko i potpuno iščezavaju.

Međutim, naš organizam to obično ne može da prati, pa ako se ne vodi računa može doći do neželjenih reakcija, pa samim tim i kompletan učinak zna da bude mnogo lošiji nego što bi inače bio da smo sve postupno radili.

Pretpostavimo da idemo ljekaru jer imamo glavobolju, upalu grla, upalu sinusa, probleme sa disanjem, i uz to nas boli stomak, koljena i leđa. Od raznih doktora (specijalista) dobijemo analgetike za glavu koje trebamo uzimati po potrebi, antibiotike za grlo i sinuse koje trebamo izimati po jednu na svakih osam sati i to sedam dana neprekidno, tablete za začtitu želuca koje trebamo uzimati prije svakog jela narednih 10 dana, desetak vitaminskih injekcije za leđa koje trebamo dobijati svaki dan i još 10 manuelnih masaža. Da li bi ikom od nas palo na pamet da to sve odjednom uzmemo i da ozdravimo za sat-dva? Naravno da ne bi. Pa skoro sigurno je da bi velika većina nas podlegla od svega navedenog, ili bi u najboljem slučaju imali još gore zdravlje nego prije.

Ali zato kad osobe dođu kod bioenergetičara Omerovića i kad vide kako se u kratkom periodu rješavaju čak i dugogodišnjih problema, požele se svih problema odjednom riješiti.

Ko to ne bi volio? Vjerovatno svi mi.

A da li se ko upita za eventualne posljedice?

Upravo iz tog razloga, kad dođete kod bioenergetičara Omerovića trebate se skoncentrisati na glavni problem i taj problem treba rješavati. Za ostale probleme vam je ostanak na njegovom tretmanu do kraja, a ne samo dok ne bude vaš red da vas i vase probleme opipa svojim prstima i položi na njih dlanove.

Tokom tretmana , sve dok ste u prostoriji u kojoj je on, možete polagati ruke na bolna mjesta. Nemali broj osoba bude više nego zadovoljan učincima njegovih tretmana.

Najbolji rezultati se postižu ukoliko se u što kraćem vremenskom intervalu, ako je ikako moguće dan za danom, četiri puta dođe na tretman kod bioenergetičara Omerovića. Nakon toga, preporučljivo je napraviti pauzu od 10 – 15 dana, pa eventualno tretman još jednom ponoviti.

Ukoliko želite iole ozbiljnije i dugotrajnije rezultate neophodno bi bilo da dođete dva puta, dan za danom.

Naravno, to nije obavezno. To je samo preporuka bioenergetičara Omerovića. Na kraju, vi sami odlučujete da li ćete i koliko puta doći.

Omerović – bioenergija

Kod kojih se bolesti i povreda treba obratiti bioenergetičaru Omeroviću?

Osobe su često sklone bioenergetičaru ići samo za bolesti nepoznatog porijekla. Ili pak za povrede i bolesti za koje nigdje nisu našli lijeka, pa im je odlazak bioenergetičaru poslednja nada.

Često se čuje kako neko zna reći: ”Ja znam od čega je to meni. To sam se ja  udario…podigao teško…loše držanje imam kad sjedim…od stresa… i nije to za bioenergetičara. To je za doktora.” I slično.

 Upravo to je velika greška. Bioenergetičar Muhamed Omerović svojom jedinstvenom metodom liječenja, koju je razvio kroz 24 godine koliko se bavi bioenergijom, uspješno i u veoma kratkom roku, rješava upravo te  probleme i tegobe koji nastaju u svakodnevnom životu: na poslu, u kući, na ulici, na sportskom terenu, u lovu, u ribolovu itd.

Sportske povrede – specijalnost bioenergetičara Muhameda Omerovića

Kao rijetko ko u svijetu, uspijeva, u većini slučajeva, čak i najteže sportske (fizičke) povrede riješiti za kratko vrijeme.

Obično dva do tri tretmana budu sasvim dovoljna da se riješite bolova u koljenima, ramenima, leđima, vratu, stomaku…

Bezbroj je sportista iz cijelog svijeta kojima je i najteže povrede mižića, tetiva i zglobova izliječio bioenergetičar Omerović i to za samo par dana.

Jer, specijalnost bioenergetičara Muhameda Omerovića su sportske povrede.

I to počev od najbezazlenijih upala izazvanih naporima prilikom takmičenja ili trenažnog procesa, pa raznih kontuzija mižića, tetiva, kostiju, sa ili bez hematoma, distorzije zglobova pa do ozbiljnijih istegnuća i ruptura mišića i tetiva.

Nogometaš Stefan Ristovski na tretmanu kod Omerovića
Nogometaš Stefan Ristovski na tretmanu kod Omerovića

Kod bioenergetičara Omerovića su mnoga svjetska zvučna imena našla rješenje za svoje sportske povrede

Sam Omerović kaže da mu je teško sjetiti se svih znanih i manje znanih jer riječ je o desecima tisuća osoba kojima je pomogao.

Sportaši su mu najčešći gosti, a i najdraži pacijenti. Ima tu i političara, novinara, umjetnika, liječnika, fizijatara, fizioterapeuta, osoba s estrade i mnogo ‘običnih’ ljudi.

Ovdje ćemo pobrojati samo neke od njih. Ivica Olić, nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac, vaterpolo reprezentativci Hrvatske Šetka, Sukno, Garcia…  Zatim, makedonske nogometne legende Saša Ćirić i Žanko Savov. Ruski zlatni olimpijac iz Seula 1988. Aleksej Prudnjikov. Dinamova legenda Marko Mlinarić. Džudo reprezentativci BiH Harun Sadiković i Petar Zadro. Bivši svjetski i evropski tekvando prvak Agim Murtić. Vratar FC Zürich Osman Hadžikić

Tu su još Roman Bezjak, Stefan Ristovski, Damir Milinović, Ahmad Sharbini, Mateo Hrvatin, Ivica Golik… Treneri Darije Kalezić, Miodrag Radulović. Holandski nogometaši Arjen Swinkels i Purrel Fränkel. Australski nogometni reprezentativac Rostyn Griffiths. Japanski nogometaši Tadaaki Hirakawa, Tatsuya Tanaka, Genki Haraguchi i mnogi drugi.

 

Šta sve još liječi bioenergetičar Muhamed Omerović?

Doslovno, tisuće osoba sa glavoboljama, običnim i migrenskim, našlo je spas kod bioenergetičara Muhameda Omerovića.

Bolove u rukama, nogama, kukovima, šakama, laktovima, ramenima…

Razne povrede kostiju, mišića, zglobova, tetiva (teniski lakat, razna istegnuća, kontuzije sa ili bez hematoma)

Probleme sa sinusima.

Postoperativne bolove.

Petni trn, kalcifikati u ramenu i još mnogo toga.

Da li bioenergija pomaže kod stresa i oboljenja izazvanih stresom?

Stres je jedan od glavnih problema modernog čovjeka. ‘’Okidač’’ za većinu bolesti. Bioenergijom protiv stresa postižu se izvanredni rezultati.

Isto tako kod blažih oblika depresije, bioenergetska terapija daje izvanredne rezultate.

Razne fobije, anksioznosti, panični napadi, hiperventilacija…sve se to da riješiti uz pomoć bioenergetskih tretmana Muhameda Omerovića.

Postoperativni oporavak uz pomoć njegovih tretmana bude skraćen i do 70 posto.

Vašoj pažnji preporučujemo i sljedeći tekst sa naše web stranice:

Da li su rezultati bioenergetskih tretmana placebo efekat?

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal

 

 

PODIJELI