Vrhunski bioenergetičar, u svijetu poznat po svojoj jedinstvenoj i nevjerojatno učinkovitoj metodi liječenja, ponovo u Hrvatskoj

Bioenergetičar Muhamed Omerović osmislio je i jedini u svijetu primjenjuje metodu liječenja bioenergijom kod koje su rezultati vidljivi već tokom samog tretmana, i to kod više od 90 posto osoba sa svim vrstama povreda, bolesti i tegoba. Rezervirajte termin pozivom na brojeve 095-536-7952 i na 0911-156-353 i iskoristite priliku da posjetite Omerovića u svom gradu:

 

Osobe koje bi da dođu na tretman kod bioenergetičara Omerovića u drugim mjestima bit će blagovremeno obaviještene putem Facebook profila i Facebook stranice, te preko ove web stranice.

 

Dodatne informacije i prijave za tretmane

U cilju što boljeg planiranja te da se izbjegne mogućnost da dođete do bioenergetičara a da ne možete prisustvovati tretmanu bit će neophodno da se predbilježite za tretman. Za sve informacije i rezerviranje termina za tretman pozovite brojeve 095-536-7952 i na 0911-156-353. Javit će vam se Tihomir Tomić.

 

Da li ćete i kada platiti tretman i koja je cijena usluga bioenergetičara Omerovića?

Pošto se bioenergetičar Muhamed Omerović profesionalno bavi liječenjem bioenergijom, normalno je da za pružanje usluga očekuje i traži novčanu nadoknadu. 

Cijena tretmana je 350 kn po osobi.

Specifičnost Omerovićeve bioenergetske metode kojom liječi je da su rezultati vidljivi tokom samog tretmana. Dakle, osobe u toku same seanse osjećaju veliko olakšanje, a često i potpuni nestanak tegobe, odnosno problema zbog kojeg su došli.

Osobe koje ne osjete poboljšanje tokom tretmana nisu obavezne platiti bioenergetski tretman.

Liječenje bioenergijom je – proces

Liječenje boenergijom je, kao i svi drugi oblici liječenja – proces. Kao što kod drugih oblika liječenja skoro ništa nije moguće uraditi jednom tabletom, injekcijom, čajem, masažom ili slično, tako isto ni bioenergijom (uglavnom) nije moguće sve riješiti jednom terapijom.

Iako je rezultat vidljiv tokom samog tretmana ili neposredno nakon tretmana, da bi se došlo do optimalnog rezultata nedovoljna je samo jedna terapija.

To je i logično, pa mnoge osobe s tim nemaju problema. Znaju da , kako često sami kažu, bol ili bolest nije ni nastao u  kratkom roku, pa nije realno ni očekivati da sasvim nestane za kratko vrijeme.

Idealno bi bilo da se prisustvuje na najmanje četiri tretmana (terapije) u kratkom vremenskom razmaku. Najbolje četiri dana zaredom. Zatim da se napravi stanka od sedam do 10 dana pa po potrebi eventualno, ponoviti.

U svakom slučaju, da bi rezultati tretmana bili što dugotrajniji i sa što manje  neželjenih reakcija, koje nisu opasne, ali znaju biti neugodne, otrebno je bar dva tretmana, ako je ikako moguće dan za danom. Jer,reakcije koje znaju biti jako neprijatne, pojavljuju se najčešće dan nakon tretmana.

Bioenergija na daljinu – Bioenergetičar Muhamed Omerović

Kod kojih se bolesti i povreda treba obratiti bioenergetičaru Omeroviću?

Osobe su često sklone bioenergetičaru ići samo za bolesti nepoznatog porijekla. Ili pak za povrede i bolesti za koje nigdje nisu našli lijeka, pa im je odlazak bioenergetičaru poslednja nada.

Često se čuje kako neko zna reći: ”Ja znam od čega je to meni. To sam se ja  udario…podigao teško…loše držanje imam kad sjedim…od stresa… i nije to za bioenergetičara. To je za doktora.” I slično.

 Upravo to je velika greška. Bioenergetičar Muhamed Omerović svojom jedinstvenom metodom liječenja, koju je razvio kroz 24 godine koliko se bavi bioenergijom, uspješno i u veoma kratkom roku, rješava upravo te  probleme i tegobe koji nastaju u svakodnevnom životu: na poslu, u kući, na ulici, na sportskom terenu, u lovu, u ribolovu itd.

Sportske povrede – specijalnost bioenergetičara Muhameda Omerovića

Kao rijetko ko u svijetu, uspijeva, u većini slučajeva, čak i najteže sportske (fizičke) povrede riješiti za kratko vrijeme.

Obično dva do tri tretmana budu sasvim dovoljna da se riješite bolova u koljenima, ramenima, leđima, vratu, stomaku…

Bezbroj je sportista iz cijelog svijeta kojima je i najteže povrede mižića, tetiva i zglobova izliječio bioenergetičar Omerović i to za samo par dana.

Jer, specijalnost bioenergetičara Muhameda Omerovića su sportske povrede.

I to počev od najbezazlenijih upala izazvanih naporima prilikom takmičenja ili trenažnog procesa, pa raznih kontuzija mižića, tetiva, kostiju, sa ili bez hematoma, distorzije zglobova pa do ozbiljnijih istegnuća i ruptura mišića i tetiva.

liječnički-nalaz-iz-kojeg-se-vidi-kolika-je-učinkovitost-Omerovićevih-tretmana

Kod bioenergetičara Omerovića su mnoga svjetska zvučna imena našla rješenje za svoje sportske povrede

 

Sam Omerović kaže da mu je teško sjetiti se svih znanih i manje znanih jer riječ je o desecima tisuća osoba kojima je pomogao.

Sportaši su mu najčešći gosti, a i najdraži pacijenti. Ima tu i političara, novinara, umjetnika, liječnika, fizijatara, fizioterapeuta, osoba s estrade i mnogo ‘običnih’ ljudi.

Ovdje ćemo pobrojati samo neke od njih. Ivica Olić, nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac, vaterpolo reprezentativci Hrvatske Šetka, Sukno, Garcia…  Zatim, makedonske nogometne legende Saša Ćirić i Žanko Savov. Ruski zlatni olimpijac iz Seula 1988. Aleksej Prudnjikov. Dinamova legenda Marko Mlinarić. Džudo reprezentativci BiH Harun Sadiković i Petar Zadro. Bivši svjetski i evropski tekvando prvak Agim Murtić. Vratar FC Zürich Osman Hadžikić

Tu su još Roman Bezjak, Stefan Ristovski, Damir Milinović, Ahmad Sharbini, Mateo Hrvatin, Ivica Golik… Treneri Darije Kalezić, Miodrag Radulović. Holandski nogometaši Arjen Swinkels i Purrel Fränkel. Australski nogometni reprezentativac Rostyn Griffiths. Japanski nogometaši Tadaaki Hirakawa, Tatsuya Tanaka, Genki Haraguchi i mnogi drugi.

Bioenergetičar Muhamed Omerović izliječio je i nogometaša Ivicu Olića

 

Šta sve još liječi bioenergetičar Muhamed Omerović?

Doslovno, tisuće osoba sa glavoboljama, običnim i migrenskim, našlo je spas kod bioenergetičara Muhameda Omerovića.

Bolove u rukama, nogama, kukovima, šakama, laktovima, ramenima…

Razne povrede kostiju, mišića, zglobova, tetiva (teniski lakat, razna istegnuća, kontuzije sa ili bez hematoma)

Probleme sa sinusima.

Postoperativne bolove.

Petni trn, kalcifikati u ramenu i još mnogo toga.

 

Da li bioenergija pomaže kod stresa i oboljenja izazvanih stresom?

Stres je jedan od glavnih problema modernog čovjeka. ‘’Okidač’’ za većinu bolesti. Bioenergijom protiv stresa postižu se izvanredni rezultati.

Isto tako kod blažih oblika depresije, bioenergetska terapija daje izvanredne rezultate.

Razne fobije, anksioznosti, panični napadi, hiperventilacija…sve se to da riješiti uz pomoć bioenergetskih tretmana Muhameda Omerovića.

Postoperativni oporavak uz pomoć njegovih tretmana bude skraćen i do 70 posto.

Vašoj pažnji preporučujemo i sljedeće tekstove:

Šta možete očekivati kad dođete na tretman kod bioenergetičara Muhameda Omerovića?

Da li su rezultati bioenergetskih tretmana placebo efekat?

 

 

 

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal

PODIJELI