Besplatni grupni tretman (17-ti po redu) bioenergijom na daljinu u nedjelju 6 oktobra u 20 sati

Bioenergetičar Muhamed Omerović

Od 16 juna ove godine, zvanično nema više besplatnih grupnih tretmana. Pa ipak, odlučio sam se još jednom odazvati se ne pozivima već vapajima nekih od vas.

Postojeći grupni tretmani, koji su plaćeni, nisu baš redovni. Zbog silnih obaveza koje imam te zbog tehničkih (ne)mogućnosti nisam bio u prilici posvetiti se i onima koji ne mogu doći do mene (jer nisam u njihovoj blizini).

A i sam sistem plaćanja i praćenja tretmana bioenergijom na daljinu je i za vas i za mene smarajući.

Pojedinačni tretmani su za veliku većinu vas skupi. To priznajem.

E, upravo radi onih koji iamju probleme, željeli bi tretmane na daljinu ne žaleći se što moraju platiti, evo jedan besplatni grupni tretman za sve vas.

Aplikacija i tretmani bioenergijom na daljinu

Dok svi mi čekamo dugo najavljivanu aplikaciju koja će pojednostaviti plaćene tretmane bioenergijom na daljinu, ovo je jedan tretman i za one koji se nisu ponijeli korektno tokom prethodnih tretmana.

Tetman bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba počeće u nedjelju, 6. oktobra 2019. u 20 sati i trajaće 60 minuta.

Biće to dovoljno vremena da se riješite bar jednog problema.

Uputstva možete pratiti putem LIVE STREAM-a sa mog Facebook profila.

Obavijestite o ovome vama drage osobe a posebno osobe za koje znate da im je pomoć ove vrste potrebna.

Kad budete vidjeli da sam uživo na Facebook-u, kliknite na video i dijelite ga prvo na svoj zid, pa onda u grupe i na zidove prijatelja kojima bi bilo dobro da za ovo saznaju.

Podijelite i ovaj tekst, jer do nedjelje je ostalo jako malo vremena.

Podijelite dok je dijeljenje dozvoljeno.

Šta ne treba raditi sat prije početka pa sve do zavretka tretmana?

Nemojte me zvati na telefon, Viber, WhatsApp, Messenger ili na bilo koji drugi način. Svi oni koji me i unatoč tome budu pozivali, rizikuju da budu blokirani, te tako neće moći pratiti grupni tretman niti moje aktivnosti na Facebook-u.

Kod kojih vrsta bolesti i povreda pomaže tretman bioenergijom na daljinu?

Prisustvovanjem tretmanu bioenergijom na daljinu (sa distance), možete se riješiti bolova i to kako bolova poznatog, tako i bolova nepoznatog porijekla bez obzira na kojem dijelu tijela ti bolovi bili.

Osim toga, savjetujem i osobama koje bi da prestanu pušiti, ili da prestanu uzimati alkohol ili drogu, takođe da prisustvuju tretmanu.

Osobe sa psihičkim problemima, takođe mogu imati koristi.

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal

 

PODIJELI