Besplatni grupni tretman bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba (20-ti po redu) u subotu 18. aprila 2020.

U subotu, 18. aprila 2020. u 20 sati Koristeći livestream od Facebooka, sa Facebook stranice Omerović – bioenergija, bioenergetičar Muhamed Omerović će uraditi besplatni grupni tretman bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba.

Zbog novonastale situacije, bioenergetičar Omerović se odlučio na ovaj način izaći u susret što je moguće većem broju osoba sa raznim vrstama zdravstvenih problema i tegoba.

Zaraženi virusom Korona najčešće zbog stida što su inficirani ne traže ni pomoć

Bioenergetičar Omerović je prije mjesec dana uputio javni poziv svim osobama koje su inficirane virusom Korona da mu se obrate te da će im on besplatno pomoći svojim tretmanima.

Do sada mu se za pomoć obratilo 15 osoba koje su inficirane virusom Korona i još 100-tinjak osoba koje su imale simptome karakteristične za osobe inficirane virusom, s tim što te osobe nisu bile testirane.

Nakon njegovih bioenergetskih tretmana, nijedna osoba više nije imala simptome, a osobe koje su testirane, na kraju su od strane ljekara proglašene ozdravljenim.

Treba još istaći da je veliki broj osoba zaraženih virusom Korona, koji se stide toga, te čak i odlaske ljekaru zanemaruju, samo da se ne bi saznalo da su zaraženi izlažući tako svoje i živote drugih velikoj opasnosti.

Dobrim dijelom zbog njih, koji bi pod izgovorom druge bolesti rado pomogli sebi u borbi protiv Korone, od sljedeće sedmice bioenergetičar Omerović starta sa redovnim grupnim trertmanima uz nadoknadu.

Od sljedeće sedmice redovni grupni tretmani (uz plaćanje) za ograničen broj osoba

Potreba za ovom vrstom tretmana postoji još odavno, a neophodnost da se sad krene s tim je upravo novonastala situacija u cijelom svijetu.

Ljudima je ili ograničeno kretanje ili onemogućeno redovno odlaženje ljekarima, gdje su dobijali potrebnu pomoć. Na ovaj način će, uz pristupačnu cijenu, biti u mogućnosti da pomognu sebi i svom zdravlju, kako fizičkom tako i psihičkom.

Kao što je poznato, bioenergetičar Omerović svojom metodom liječenja bioenergijom na daljinu, postiže izvanredne rezultate kod mnogih vrsta bolesti, povreda i psihičkih smetnji.

Apel ljekarima konvencionalne medicine

Bioenergetičar Muhamed Omerović se obratio ljekarima konvencionalne medicine te im ponudio svoju pomoć.

Apelovao bih na ljekare konvencionalne medicine da osobama zaraženim virusom Korona sugerišu da me kontaktiraju. Vjerovatno je mnogima od njih moguće pomoći.

Mene se ne trebate bojati. Neću vam ja uzeti vaš posao. Pa vi ste školovani i obrazovani medicinari. Ja nemam medicinsku naobrazbu i ovo što radim produkt je dara koji je od Boga, a ne stručnog obrazovanja. Nije valjda da se toliki broj visokoobrazovanih medicinara boji jednog čovjeka koji se bavi alternativnom medicinom?

Osobe zaražene virusom Korona, što se ranije jave sve će im biti lakše pomoći.”

Ako znate nekog da je inficiran virusom Korona, neka se javi na Viber/WhatsApp +31640198868 i bioenergetičar Muhamed Omerović će mu besplatno pomoći

Na Facebook stranici Omerović - bioenergija kliknite na [Sviđa mi se]
Na Facebook stranici Omerović – bioenergija kliknite na [Sviđa mi se]

Šta je potrebno uraditi da bi ste prisustvovali tretmanu?

Za tretman nije potrebna nikakva prijava. Da bi ste mogli pratiti tretman biće potrebno da lajkate Facebook stranicu Omerović – bioenergija, a kad počne tretman bićete zamoljeni da podijelite video na svom zidu, na zidu od nekog prijatelja ili u neku grupu.

Vlada pogrešno mišljenje da vam neće biti bolje ukoliko sami sebe ne ubijedite unaprijed da će vam od određene terapije biti bolje. To nije slučaj kod Omerovićevih bioenergetskih tretmana. Ne morate uopšte vjerovati da će vam biti bolje. Možete biti skeptik koliki hoćete.

Jedini preduslov za uspjeh terapije je da sami sebi držite ruke na mjestu gdje je problem dok traje tretman ili da dozvolite nekome drugom ko je u tom trenutku uz vas  da drži svoje ruke na vašem bolnom mjestu. Naravno, držati ruke treba kad bioenergetičar kaže da treba i zato LIVESTREAM, da bi se istovremeno dalo uputstvo svim onima koji učestvuju u tretmanu, a ne za slanje energije preko interneta i slične gluposti.

Jer, energija o kojoj je riječ, koja pomaže, ne putuje nikud. Ona je već tu. Svugdje oko nas. I ta energija, neko je zove kosmička, neko Božanska, neko univerzalna, prožima cijeli kosmom. Da nije te energije, kosmos bi se raspao.

Da li prekrižene (prekrštene) ruke i noge smetaju ”protoku energije”?

Ne morate ni opušteno sjediti ili ležati. Doslovno, možete dubiti na glavi. Ruke i noge mogu vam biti u položaju u kojem želite. Obično vlada mišljenje da ne smiju biti ukrštene…Kad ste kod Omerovića na tretmanu, noge ako želite i ako vam tako odgovara možete staviti i za vrat. Dakle, noga preko noge, naravno može i ne utiče ni na konačan ishod terapije niti šta ometa , usporava ili otežava, a kamo li da pravi kratak spoj, kako neuki misle.

Znači, dok treje bioenergetski tretman slobodno možete čitati, pjevati, jesti, piti, gledati tv, slušati muziku. Bitno je samo da ruka ili ruke, vaše ili osobe koja vam pomaže, budu na mjestu gdje je problem.

Dijeljenje nije preduslov učestvovanja tretmanu, ali bi bilo poželjno i fer prema drugima koji ne znaju da ovako nešto postoji i funkcioniše. Što bi rekli u Bosni :”Osevapite se”. Podijelite da se i drugi okoriste. Još ako se zna da što je veći broj učesnika tretmana – to su rezultati sve bolji, razlog je više da video podijelite.

Tretmanu mogu prisustvovati svi bez obzira na rasu, vjeru, političko ubjeđenje, spol, dob, socijalni status i za sve je tretman besplatan.

Bioenergija na daljinu – Bioenergetičar Muhamed Omerović

Polaganje ruke na bolesno mjesto nikad i nikome nije naškodilo, ali je mnogima pomoglo

Ne postoji niti jedan razlog zašto se ne bi tretmani bioenergijom, pogotovu tretmani koje radi bioenergetičar Omerović, (u tim tretmanima moguće je tretirati istovremeno više osoba sa distance bez obzira gdje se nalazili) ne bi kombinirali sa već postojećim metodama liječenja. Tim prije ako se zna da sam bioenergetičar Omerović insistira na tome da je ljekarska uvijek zadnja te da oni utvrđuju dijagnozu i da su oni mjerodavni da kažu je li neko ozdravio ili nije. Te da se liječničkih uputa treba uvijek pridržavati, pogotovu u prevenciji.

Kod virusnih oboljenja, konvencionalna medicina nema lijeka. Zaraženi, konkretno ako je neko zaražen Korona virusom, bude izolovan. Ublažavaju mu se simptomi (kašalj i bolovi) sa raznim lijekovima, a ukoliko ne može da diše bude prikopčan na respirator i čeka se šta će biti. Ako preživi, kažu da su ga izliječili. U stvari njegov organizam se sam izborio sa virusom i pobijedio ga je.

Ukoliko umre, nikom ništa.

I pored svega protive se alternativnim metodama liječenja. Čak i najstarijoj metodi liječenja, koja je stara koliko i samo čovječanstvo, liječenje – polaganjem ruku na bolno mjesto.

Polaganje ruku na bolno mjesto nikad i nikome nije naškodilo, ali je zato mnogima pomoglo.

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.

PODIJELI